SAŠKA VESELINOV NIKAD ISKRENIJA: Evo da li je PROMENILA prezime, OTKRILA šta se dešava iza ZATVORENIH VRATA
Saška Veselinov i Đorđe Đoković, Foto: Instagram printscreen/saskaveselinov

USKRŠNJI SPECIJAL

SAŠKA VESELINOV NIKAD ISKRENIJA: Evo da li je PROMENILA prezime, OTKRILA šta se dešava iza ZATVORENIH VRATA

Gošća našeg uskršnjeg specijala bila je Saška Veselinov Đoković

Objavljeno: 20:21h
Maša Ćorić

Otkako je voditeljka i model Saška Veselinov osvojila srce Đorđa Đokovića, brata najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića, ovaj par ne prestaje da intrigira javnost.

Mnogi su spekulisali kako se nova Đokovićeva snajka uklopila u porodicu, a posebno u kakvim je odnosima sa jetrvom Jelenom Đoković.

Saška se pre nedelja porodila i na svet donela dečaka kom su ponosni roditelji dali ime jakog značenja, Aleksandar.

Par se oko imena za naslednika dogovorio još na početku svoje ljubavi, a kako se snalaze u novoj ulozi, pročitajte u nastavku.

Svadba Saške Veselinov i Đorđa Đokovića
Svadba Saške Veselinov i Đorđa Đokovićafoto: Nenad Kostić

Saška, ovo ce biti prvi Uskrs sa bebicom... kako teku pripreme za praznik? Imaš li uopšte vremena o tome da razmisljaš?

- Djole i ja uživamo u praznicima i mnogo smo srećni što ćemo Uskrs provesti sa našim preslatkim sinom. Negujemo porodične vrednosti i Aleksandar je zaista došao u pravo vreme, kao kruna naše ljubavi.

Vidimo da si jako aktivna i kada je posao u pitanju, kako uspevas da postignes sve?

- Uz dobru organizaciju, sve je moguće. Moj muž me je još na samom početku veze upoznao u tom poslovnom smislu, ja sam puna ideja i energije da sve što naumim i ostvarim. Vrlo je izazovno, njemu počinje ATP turnir Srpska Open u Banja Luci, sa druge strane ja sam otvorila Saash Wedding Concept - salon venčanica i radim uveliko, a sa treće, beba je stigla i potrebni smo mu u svakom smislu.. Nas dvoje jako dobro funkcionišemo i naizmenično preuzimamo obaveze, ključ uspeha je razumevanje i ljubav definitivno.

Može se primetiti da si se brzo vratila u formu… imaš li neki savet za žene?

- Što se tiče moje linije, ja sam perfekcionista i ostalo je još par kilograma da skinem kako bih izgleda baš kao i pre trudnoće, da se vratim u formu života što ja kažem. Hranila sam se vegeterijanski, takav vid ishrane najviše prija mom telu.

Kako je protekao porođaj? Da li je istina ili mit da je trudnoća generalno najlepsi period u životu jedne žene… s obzirom da se mnoge zene ne osecaju tako?

Porodjaj je protekao u najboljem redu, zaista imam divno iskustvo. Mnogo mi je znacila Đoletova podrška i prisustvo, u sali su svi bili pozitivni i drago mi je da je beba došla u takvim okolnostima.

1 / 4 Foto: Instagram/saskaveselinov

U medijima se često nagadja i oko tvog prezimena: Veselinov, Veselinov-Đoković ili samo Đoković?

- Prezivam se Veselinov-Đokovic, ostavila sam svoje i dodala Đoletovo.

Ostvarila si se na svim poljima jako mlada… kakvi su planovi za buducnost?

- Što se tiče planova za budućnost, uživam u trenutnom uspehu ali radim i na novitetima koji će uskoro ugledati svetlost dana. Pričala jesam, ali ne dovoljno, da sam se u toku prosle godine prvi put susreta sa problemom opadanja kose. Samo nekoliko kozmetičkih preparata je meni rešilo problem, i to na sreću porodičnog prijatelja koji radi na Švajcarskom institutu kozmetologije. Ono što treba da se dogodi u narednom periodu je Saash Cosmetics, kozmetička linija preparata za oporavak kose.

Bonus video:

00:14

I Saška Veselinov ne jede meso

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.