OŽENIO SE NENAD ALEKSIĆ ŠA: Mlada u BELOM oduševila sve, NIKO NIJE OČEKIVAO
Nenad Aleksić Ša, Foto: Instagram printscreen/vanjaaleksic_11

ko grom iz vedra neba

OŽENIO SE NENAD ALEKSIĆ ŠA: Mlada u BELOM oduševila sve, NIKO NIJE OČEKIVAO

Reper na svoj rođendan napravio svadbu

Objavljeno: 14:52h

Reper Nenad Aleksić Ša osim što je napravilo veliko veselje povodom svog 43. rođendana, on je navodno i istog dana izgovorio sudbonosno "da", svojoj novoj izabranici Vanji.

Ša je, naime, nedavno obelodanio da je u vezi sa tiktokerkom Vanjom Ignjatović, a sudeći po čestitkama koje im stižu u velikom broju, napravili su i svadbeno veselje na reperov rođendan.

"Srećan rođendan, striko. I neka vam je srećno i dugovečno", pisalo je na videu koji je mlada šerovala.

1 / 3 Foto: Instagram printscreen/vanjaaleksic_11

Prijatelji i porodicama čestitaju mladencima na Instagramu, a Vanja je promenila i prezime na Instagrami, te je sada na Instagramu upisana kao Vanja Aleksić.

Oženio se reper Nenad Aleksić Ša
Oženio se reper Nenad Aleksić Šafoto: Instagram printscreen/vanjaaleksic_11

Podsetimo, Nenad je nakon turbulentnog odnosa sa Tarom Simov uplovio u novu vezu, a tadašnju devojku je često pozdravljao u "Zadruzi 6", da bi nekoliko dana po izlasku iz rijalitija javno priznao da su njih dvoje raskinuli.

- Možda nisu spremne da se vezuju na neku ozbiljnu priču. Ne znam pravi razlog zbog kojeg me je ostavila. Bio sam tamo savršen u rijalitiju, ponašao sam se super. Rekla mi je: ''Bio si idealan, ali ja ne mogu više...''. Samo sam pustio da ode, ne znam pravi razlog. Nikad nisam bio bolji i finiji. Žao mi je, ali tako je. Idemo dalje. Nasmejao sam se kad mi je navela neke razloge. Znam da nisam uradio ništa loše. Možda sam previše dobar, mislim da je to greška. Svako bira svoj put - kazao je tad za gorepomenut medij.

00:15

Oženio se Nenad Aleksić Ša

Bonus video:

00:47

NADAM SE DA ĆE USKORO BITI BIVŠI MUŽ! IVANA ALEKSIĆ SE UKLJUČILA LAJV SA TOMOVIĆEM: Otkrili su sve detalje njihovog ODNOSA! (FOTO)

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.