SRBI, DA LI STE SPREMNI NA PRAVO POREKLO RADOŠA BAJIĆA? Nacija je živela u ZABLUDI, OVO JE PRAVA ISTINA
Radoš Bajić, Foto: Nemanja Pančić

za nevericu

SRBI, DA LI STE SPREMNI NA PRAVO POREKLO RADOŠA BAJIĆA? Nacija je živela u ZABLUDI, OVO JE PRAVA ISTINA

Glumac Radoš Bajić bio je u poseti svom rodnom selu i tom prilikom mu se desila jedna neprijatna situacija, a on je sve to javno ispričao

Objavljeno:

Radoš Bajić na svom Instagram profilu otkrio je kako ga je policija zaustavila zbog prekoračenja brzine, jer je preticao vozilo ispred sebe i tom prilikom je dobio kaznu.

Glumac Radoš Bajić bio je u poseti svom rodnom selu i tom prilikom mu se desila jedna neprijatna situacija, a on je sve to javno ispričao.

On je na svom Instagram profilu objavio sliku sa članovima policije, a u opisu je napisao šta se tačno dogodilo. Naime, glumac je preticao jedno vozilo, a ona se, kako kaže sam, zakucao u "trojku u plavom".

- Danas, na Lazarevu subotu, vozim i izlazim iz Ćićevca, jedan ispred mene vozi i mrljavi, ja dodam gas i preteknem ga. I zakucam trojku u plavom. Dečaci me zaustave! Vozio sam 61 km/h. Oduševili su se kad su videli ko je prekoračio brzinu. Ljubazno, kulturno su mi napisali kaznu. I na kraju, zajednička fotografija sa uspomenu i dugo sećanje i tako - napisao je Radoš.

1 / 4 Foto: DRAGAN KADIĆ

Inače, mnogi misle da je glumac rođen u Petlovcu u kom je snimana serija "Selo gori, a baba se češlja", ali to nije tačno.

Radoš Bajić je rođen u selu Medveđa, između Trstenika i Kruševca 1953. godine.

Bonus video:

02:16

RADOŠ BAJIĆ OTKRIO U SCENIRANJU! Evo koji domaći glumci su odbili uloge u kultnoj seriji Selo gori, a baba se češlja

(Espreso / Vikipedija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.