OVO NIKO NIJE ZNAO! Zlata Petrović za Espreso iznela NAJINTIMNIJE detalje iz svog života: Progovorila i o BIVŠEM
Zlata Petrović, Foto: Milan Maricic/ATAImages

iskrena

OVO NIKO NIJE ZNAO! Zlata Petrović za Espreso iznela NAJINTIMNIJE detalje iz svog života: Progovorila i o BIVŠEM

Pevačica je otvoreno govorila o mnogim temama.

Objavljeno:

Zlata Petrović deo je estradne scene već decenijama, a iza sebe ima uspešnu karijeru i mnogo hitova.

Iako je u svom poslu veoma uspešna, ipak, porodicu vidi kao najveću sreću u svom životu.

Iz prvog braka sa pevačem Hasanom Dudićem dobila je sina Mikija, a iz drugog braka sa voditeljem Zoranom Pejićem Pejom ima sina Jovana.

Zlata Petrović deo je estradne scene već decenijama, a iza sebe ima uspešnu karijeru i mnogo hitova.
Zlata Petrović deo je estradne scene već decenijama, a iza sebe ima uspešnu karijeru i mnogo hitova.foto: DRAGAN KADIĆ

Zlata je za naš portal govorila o ovogodišnjem Uskrsu koji planira da provede sa najbližima.

"S obzirom da sam ja, tako da kažem, starog kova i sve ono što sam nekada, što je moja majka radila, ja sam to zadržala do današnjeg dana. Vraća me u neko lepo detinjstvo. Radujemo se svim praznicima, a najviše Božiću i Uskrsu, mislim da većina ljudi deli moje mišljenje. Naravno, bićemo porodično, doći će mi unučići, moji sinovi i snajka. Ja pravim tu trpezu, najjednostavniju i najobičniju koju moja deca vole. To je, naravno, supica, to je pod obavezno, ja napravim u rerni meso sa krompirom. Moja deca to vole i kažu da to specifično pravim", rekla je pevačica.

Zlata Petrović najviše voli da provodi praznike sa svojom porodicom
Zlata Petrović najviše voli da provodi praznike sa svojom porodicomfoto: Privatna arhiva

Ona se potom prisetila vremena kada su joj praznici bili radni i ističe da bi tih dana porodica trebalo da bude zajedno.

"Nekad sam možda i radila kad je bio Uskrs, ali za Božić nikada. To je pod obavezno da sam bila sa porodicom, ali sam većinom i Uskrs provodila sa njima. Kad su praznici to je prilika da budemo svi zajedno, jer malo se brzo živi i omladina sad drugačije doživljava te praznike", kaže Petrovićeva za "Espreso".

Zlata je potom govorila o vremenu kada je ona gradila karijeru, periodu svoje mladosti i tadašnjem načinu života:

"Sve se menja, pa i u neko naše vreme, nekad kad smo mi bili mladi, ona druga generacija pre nas, uvek su govorili da je nekada bilo drugačije. Ja nekako pokušavam da razumem i omladinu i da se svet promenio. Nekako se uklapam u tu priču, nije da mi baš prija, ali se uklapam. Tako da ne zameram ni omladini, ni mojoj deci što žive životom drugačijim od nas.

Evo, mi jadni pre nismo imali, nismo imali farbu za jaja, mi smo kuvali jaja u lukovini, a sada omladinu mrzi, lakše im da kupuju na pijaci već ofarbana jaja. To pre nije bilo, imalo je sve svoje draži.

'Nekako se uklapam u tu priču, nije da mi baš prija, ali se uklapam.'
"Nekako se uklapam u tu priču, nije da mi baš prija, ali se uklapam."foto: Damir Dervišagić

Tad je trpeza bila svečana za praznike, to sebi nisi mogao da priuštiš svaki dan, a sad nema neke razlike između praznika i svakog drugog dana."

Zlatin bivši suprug, Zoran Pejić, nedavno je ima operaciju srca i tom prilikom ugrađeno mu je tri bajpasa. Ona je istakla da je sve vreme pružala podršku Pejiću:

"Što bi on rekao to i ptice na grani znaju, mi se poštujemo zbog naše dece, i sa Hasanom i sa Pejom. Kada čujete za nekoga koga ne poznajete, a kamo li otac vašeg deteta da ima takvu intervenciju. Ali hvala Bogu sve je prošlo u redu, Peja je jak čovek, počeo je da radi."

Pevačica je uvek iskreno i otvoreno govorila o svom emotivnom životu, te je i ovoga puta istakla da je u životu volela da voli.

"Ko voli on voli ceo život. Ja volim da volim. Reći ću u jednoj rečenici, pa svako na svoj način nek tumači. Ja volim da volim i to ne može niko da mi zabrani. Ljubavi ima, ljubav dajem i ljubav dobijam", istakla je Zlata za "Espreso".

Za kraj čitaocima našeg portala poželela je najlepše želje za predstojeći Uskrs:

"Želim praznike da provedu u sreći i veselju, sa svojim porodicama jer je to najbitnije, neka vole jer će tako dobiti ljubav."

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.