ONA JE ŽENA NELETA KARAJLIĆA: Vole se više od 40 godina, FATALNA BRINETA od koje zastaje dah (FOTO)
Nele Karajlić, Foto: Zorana Jevtić

divno

ONA JE ŽENA NELETA KARAJLIĆA: Vole se više od 40 godina, FATALNA BRINETA od koje zastaje dah (FOTO)

Ljubav muzičara Neleta Karajlića i njegove supruge Sanje traje više od četiri decenije

Objavljeno: 15:40h

Nele Karajlić već četiri decenije uživa u ljubavi sa suprugom Sanjom, arhitektinjom, sa kojom je dobio sina Srđana, koji se bavi režijom, i ćerku Janu, veterinarku.

Nele Karajlić o supruzi kaže da je zahvaljujući njenoj ljubavi uspeo da prebrodi najteže i najizazovnije situacije, te da im je u tome mnogo pomagao i humor.

-Sanja i ja smo raja iz škole, gimnazijsko doba nas je sve formiralo. U tom periodu dobijaš one karakteristike koje ti određuju ceo život. Odrasli smo u vremenu i prostoru gde nije bilo važno da li je neko poznat ili ne. Tako smo vaspitani.

Nele Karajlić sa ženom Sanjom
Nele Karajlić sa ženom Sanjomfoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

U to vreme su se njih dvoje zbližili. Muzičar priznaje da ne zna zbog čega.

-Ako me pitate kako i zašto, neću moći da vam dam odgovor. Mislim da u životu i ljubavi ne postoji recepti. Da postoji, bilo bi dosadno- iskren je muzičar.

- Recitovao sam joj stihove Pabla Nerude. Nas je zaokupljala umetnost, od mladosti pa do danas. S obzirom na to da smo oboje umetnici, imamo veliko razumevanje jedno za drugo. Kad god nam je bilo teško, sve smo okretali na šalu. Ona nam je jedino i preostala u životu, drugog izbora nemamo.

Supruga Neleta Karajlića
Supruga Neleta Karajlićafoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Čitav život je protkan humorom, on će te pronaći i na sahranama.

- Ne izdvajam ga iz njegove prirodne sredine, a nisam od onih koji prave humor radi humora, uvek pokušavam da pronađem dublje značenje. On mi je, uz porodicu, pomogao da prebrodim i probleme sa srcem, koje je u jednom trenutku, u maju 2011. reklo da više ne može da me prati. Srce ne ostavlja mnogo prostora za popravni.

Bonus video:

02:02

E NE MOGU OPET NADREALISTI! Nele Karajlić ekplozivno poručio mlađim naraštajima, lepote IZAZOVA: Fora je KAKO ĆEŠ da ustaneš!

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.