Ekskluziva u emisiji “Divan show”! Glumačke legend DRAGAN PETROVIĆ PELE i BODA NINKOVIĆ kakve do sada niste videli
Divan show, Foto: Kurir

ne propustite

Ekskluziva u emisiji “Divan show”! Glumačke legend DRAGAN PETROVIĆ PELE i BODA NINKOVIĆ kakve do sada niste videli

Ovog vikenda na Kurir televiziju stižu prave glumačke legende! Dragana Petrovića Peleta i Bodu Ninkoviča, retko se pojavljuju u javnost, sem kada nešto nije usko vezano za njihov posao, pa je utoliko veća ekskluziva njihov dolazak u emisiju „dIvan show“ kod Ivana Gajića.

Objavljeno:

Autor i voditelj se sa Bodom i Peletom prisetio školskih dana, evocirali su uspomene sa fakulteta, i druženja sa ostalim, sjajnim glumcima. Pele je otkrio i zbog kojih nestašluka je morao da promeni nekoliko srednjih škola, ali i zašto je bežao sa premijera kroz prozor.

Ivan je svoje goste stavio na slatke muke u jednom delu emisije, pa je tako Boda morao da odabere omiljenu partnerku iz filmova i serija, dok se Pele odlučivao za omiljenu uloge svoje supruge Olge Odalović.

Boda se prisetio i momenata kada je pozajmljivao glasove crtanim junacima, izmitirao crtane junake kojima je pozajmljivao glasove.

01:15

Divan show

Boda i Pele su otkrili mnogo zanimljivosti i iz privatnog života, a osvrnuli su se i na glumački svet danas.

Milica Stanimirović je dodatno začinila emisiju svojom kolumnom i istraživanjima vezano za prijateljstva na javnoj sceni, Maša Kostić je Ivana Zablaćanskog izvela na megdan, pa su se takmičili u pucanju iz pištolja, dok je Marija Vitez iz mogdnog ugla komentarisala stilove oblačenja javnih ličnosti.

Ne propustite emisiju "dIvan show" danas u 15 časova samo na Kurir televiziji!

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.