SPAKOVALI KOFERE I NAPUSTILI SRBIJU: Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević sa ĆERKOM došli na SVETO MESTO
Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

zanimljivo

SPAKOVALI KOFERE I NAPUSTILI SRBIJU: Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević sa ĆERKOM došli na SVETO MESTO

Postala je prava devojka, sve više liči na Jelenu

Objavljeno: 13:09h

Da je ćerka Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića izrasla u pravu devojku i izuzetnu lepoticu, tek nedavno imali smo prilike da se uverimo kada su popularni roditelji odlučili da je u javnosti pokažu.

Dug vremenski period morao je da prođe da se na ovaj korak glumac i pevačica odluče, a sve u cilju kako bi svojoj mezimici obezbedili odrastanje bez pritiska javnosti i provlačenja kroz žutu štampu, međutim shvativši da ne mogu zauvek da je drže pod staklenim zvonom, jedanaestogodišnju devojčicu i dragocene trenutke koje sa njom proživljavaju, ponosni mama i tata sada sve češće objavljuju na društvenim mrežama.

Nije tajna da skladna porodica najviše vremena voli da provodi zajedno, pa tako među brojnim obavezama kojima je gotovo svaki dan glumačko-pevačkog para ispunjen, oni svaki momenat koriste da sebi daju oduška i otputuju zajedno, čemu se nesumnjivo najviše raduje preslatka tinejdžerka Nina.

Ovog puta tročlana ekipa spakovala je kofere i uputila se na veoma posebno, sveto mesto, a fotografije pod Ostrogom koje je glumac objavio na svom "Instagram" profilu izazvale su prelepe reakcije i salvu komentara.

Pored toga što se svi slažu da kao brižni, posvećeni i roditelji koji u javnosti promovišu isključivo prave porodične vrednosti, oni bi mnogima trebalo da posluže kaom primer, nije mogla proći nezapaženo lepota i harizma koju evidentno poseduje ćerka Jelene i Ivana Bosiljčića.

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević sa ćerkicom posetili Ostrog
Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević sa ćerkicom posetili Ostrogfoto: printscreen/instagram/ivanbosiljcic

Preslatka Nina pobrala je mnoštvo komplimenata armije fanova svojih roditelja koji ne mogu da veruje da je tako brzo porasla i stasala u pravu malu damu poput svoje mame, a za oko je svima zapao i poseban odnos na relaciji tata i ćerka evidentno ispunjen naročitom vrstom emocija i obožavanja.

Bonus video:

00:14

Jelena Tomašević na koncertu Bočelija u Abu Dabiju

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.