JELISAVETA ORAŠANIN BILA DEVET SATI U LEDENOJ VODI: Iscurila STRAVIČNA ISTINA o našoj glumici
Jelisaveta Orašanin, Foto: Nemanja Nikolić

sve se saznalo

JELISAVETA ORAŠANIN BILA DEVET SATI U LEDENOJ VODI: Iscurila STRAVIČNA ISTINA o našoj glumici

- Veliki broj reditelja me je stavio u komediju. Svaka uloga mi je inspirativna, ali mora da bude dobro napisana. Ne stidim se kao glumica da uradim sve, ali reditelji moraju da mi daju što luđa uputstva

Objavljeno:

Glumica Jelisaveta Orašanin otkriva da je u životu bitno voditi računa ko su vam prijatelji, kao i kome i šta se govori.

- Mislim da treba voditi računa ko su vam prijatelji i šta kome pričate. Morate uvek biti surovo iskreni prema svojim bližnjima i prijateljima. Uvek sam za istinu. Borila sam se uvek za nju i nastaviću - priča na samom početku Jelisaveta i otkriva da nije sujetna.

- Ne spadam u takve glumice. Volim da mi se kaže sve u lice i dobro se nosim s tim. Naravno, ako je to dobronameran komentar, nego samo da bi bilo rečeno. Znači mi svaka pozitivna i negativna kritika kolega. Iz toga mogu da naučim mnogo - napominje Orašaninova koja u predstavi igra sa Milošem Bikovićem, Tamarom Krcunović i Miodragom Radonjićem. Sada otkriva kakvi su oni kao kolege i prijatelji.

Jelisaveta Orašanin
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- S Tamarom igram predstavu više od pet godina, a s Milošem i Mićkom se znam 12 godina. Oni su mi kao braća i ne moraju ništa da kažu, već po njihovom izrazu lica znam kako se osećaju. S Tamarom se privatno družim. Za ovo predstavu je dobra stvar što nismo morali kao glumci da se upoznajemo, već smo od starta došli sa svojim privatnim primerima. Teško je to reći ljudima koje ne poznaješ - govori Jelisaveta i otkriva da li ima neostvarenih želja kada je gluma u pitanju.

- Veliki broj reditelja me je stavio u komediju. Svaka uloga mi je inspirativna, ali mora da bude dobro napisana. Ne stidim se kao glumica da uradim sve, ali reditelji moraju da mi daju što luđa uputstva. Pre neki dan smo snimali devet sati u hladnom bazenu. Ne kukam zbog toga. Svaki put skočim bombu u bazen pred kadar. Imam tu radost igre i verujem da ću imati do kraja života - kaže glumica i za kraj otkriva neostvarenu želju.

Jelisaveta Orašanin
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Želela bih da skačem padobranom. Nisam sigurna da bi mi to dozvolili kao majci dvoje dece (smeh).

Bonus video:

01:29

Jelisaveta Orašanin, Pele i Predrag Danilović podržali akciju učenika Sprotske gimnazije

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.