SKINULA SE POZNATA HRVATICA, UHVATILA SE ZA JEDAN DEO TELA PA URADILA TO PRED KAMERAMA: Nikako nije za maloletne
Ivana Knol, Foto: EPA-EFE/Ronald Wittek

vrelo izdanje

SKINULA SE POZNATA HRVATICA, UHVATILA SE ZA JEDAN DEO TELA PA URADILA TO PRED KAMERAMA: Nikako nije za maloletne

Za Ivanu Knol znaju i najveće svetske zvezde, a njena popularnost raste iz dana u dan

Objavljeno:

Hrvatska navijačica Ivana Knol nastavlja da objavljuje sadržaje na Instagramu koje neki smatraju neprikladnim i preteranim. Ivana je vatreni navijač hrvatske reprezentacije i već dugi niz godina je aktuelna na društvenim mrežama zahvaljujući moćnim objavama, uglavnom u provokativnim izdanjima.

Ali, naravno, ništa od ovoga ne bi bilo moguće da Ivana nije veoma zgodna i veoma lepa devojka. Svojom pojavom privukla je veliku pažnju još u Rusiji na Svetskom prvenstvu 2018. godine, a četiri godine kasnije vrhunac je doživela u Kataru, pošto je sa odevnim kombinacijama bila „na ivici zakona“ u muslimanskoj zemlji.

Ivana Knol, Ivana Knoll
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Iako se čak pričalo da će biti privedena, Ivana je do kraja Mundijala bila stalno u "vrućim" izdanjima na tribinama raznih stadiona, prateći Hrvatsku, ali i druge velike reprezentacije. Bila je prisutna i na čuvenom finalu između Argentine i Francuske. Za Ivanu Knol znaju i najveće svetske zvezde, a njena popularnost raste iz dana u dan. Zahvaljujući atraktivnim i već pomenutim objavama na Instagramu, Ivana je uvek aktuelna. Na jednom od najnovijih snimaka, najpoznatija svetska navijačica nosila je roze korset i halter sa šiljkom, pokazujući još jednom svoje raskošne atribute, dok je u pozadini svirala pesma Lane Del Rej.

Ivana Knol
foto: Printscreen/instagram/ivanaknol

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso / Sportblic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.