MILICA TODOROVIĆ PROŠLA KROZ PRAVI PAKAO SA BIVŠIM DEČKOM: Otkrila kakve UŽASNE stvari je TRPELA
Milica Todorović, Foto: Damir Dervišagić

otvorila dušu

MILICA TODOROVIĆ PROŠLA KROZ PRAVI PAKAO SA BIVŠIM DEČKOM: Otkrila kakve UŽASNE stvari je TRPELA

Milica ne govori često o ljubavnim problemima, a ovog puta otvorila je dušu, te priznala kroz šta je sve prolazila kada su romanse sa bivšim momcima u pitanju

Objavljeno: 15:04h

Pevačica Milica Todorović prvi put progovorila je o manipulaciji u emotivnim vezama.

Milica ne govori često o ljubavnim problemima, a ovog puta otvorila je dušu, te priznala kroz šta je sve prolazila kada su romanse sa bivšim momcima u pitanju.

- Imala sam i ja manipulatore u svojim vezama! Ponižavali su me, ucenjivali, govorili mi da bez njih ne vredim ništa, ubijali su mi ego i samopouzdanje! Sve su radili da se osećam se osećam nesigurno, a izbegavali moje pokušaje da raskinemo, prosto su me emotivno manipulisali. Ali to sam shvatila i naučila, a to sada više ne može tako - govori Milica, ali nije želela da precizira na kog bivšeg momka je mislila.

Milica ne govori često o ljubavnim problemima
Milica ne govori često o ljubavnim problemimafoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Nenad je moja prva ljubav, on je divan čovek, ima decu. Ponekad i radimo zajedno, u super smo odnosima. Što se Radeta tiče, on je bio omiljen među mojim prijateljima, i moja mama ga je obožavala, a i ja tvrdim da je jako dobar momak - ispričala je Milica i tu stavila tačku na priče o bivšima.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.