"MOJI SINOVI NEĆE IMATI DEVOJKE, VOLEĆE SAMO MAMU" Sofija Milošević progovorila o LAŽIMA i PREVARAMA
Sofija Milošević, Foto: Damir Dervišagić

EVO O ČEMU SE RADI

"MOJI SINOVI NEĆE IMATI DEVOJKE, VOLEĆE SAMO MAMU" Sofija Milošević progovorila o LAŽIMA i PREVARAMA

Manekenka je govorila o braku, deci, karijeri.

Objavljeno:

Sofija Milošević, slavna manekenka proteklog vikenda bila je na premijeri predstave "Laž" u Beogradskom dramskom pozorištu, gde je došla da podrži prijateljicu Jelisavetu Orašanin. A nakon ove predstave izgleda da se uplašila za svoje sinove i njihov budući ljubavni život, pa se našalila i izjavila da neće imati devojke.

Sofija je posle predstave pričala otvoreno o vereniku, fudbaleru Luki Joviću i naslednicima Alekseju i Teodoru.

- Moji sinovi neće imati devojke i neće biti u situaciji da ih neko prevari! Živeće sa mnom do kraja života i voleće samo mamu - rekla nam je manekenka i dalje pod utiskom predstave koja govori o ljubavnim problemima i lažima, a onda se "predomislila":

Jelisaveta Orašanin je toliko zgodna da me frustrira! Zbog nje vežbam - Sofija Milošević

- Šalim se malo, naravno da će imati devojke i neću im se mešati u izbor kao što se moji roditelji ni meni nisu mešali. To sam odmah sasekla u korenu i nisam im dozvolila da se mešaju u moje izbore.

- Mnogo ljudi živi u lažima jer im tako odgovara. Dešava se i meni, ali to su bezazlene stvari. Na primer, kada me drugarica pita kako joj stoji haljina, a meni se ne sviđa, neću joj reći da je ružna jer ne želim da je povredim. Luku isto slažem samo kad je garderoba u pitanju, ništa više od toga! To je veoma osetljiv teren jer ako partner jednom otkrije da ste ga slagali za nešto ozbiljno, kreće haos u vezi u ruši se odnos - kaže Sofija Milošević.

- Danas od žene svi očekuju da bude dobra majka, domaćica, kuvarica, uspešna na poslu, zategnuta, zgodna... Žongliram između svega toga. Trudim se da budem dobra majka i supruga, zbog čega trenutno strada moj posao. Osetljiva sam na decu i volim da su stalno pored mene. Od njih se jedino odvojim kada odem u teretanu da vežbam - kaže manekenka i priznaje da je drugarica Jelisaveta Orašanin frustrira:

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.