OVAKO JE PEJA OTKRIO DA IMA OZBILJNE ZDRAVSTVENE PROBLEME: Mnoge će IZNENADITI ko je bio uz njega tokom oporavka
Zoran Pejić Peja, Foto: Sonja Spasić

operacija

OVAKO JE PEJA OTKRIO DA IMA OZBILJNE ZDRAVSTVENE PROBLEME: Mnoge će IZNENADITI ko je bio uz njega tokom oporavka

Voditelj se uspešno oporavlja.

Objavljeno:

Zoran Pejić Peja nedavno je imao operaciju srca i hitno mu je ugrađen bajpas.

– Otišao sam da se prekontrolišem u jednoj privatnoj klinici, samo zato što su mi bili sponzori u emisiji, inače nisam osećao da imam bilo kakav problem, naprotiv bio sam super. Ali pošto je to bio sistematski pregled, krenuo sam od jednog do drugog specijaliste, i tako mic po mic, stignem do kardiologa. Doktorka detaljno je sve pogledala i kaže mi sva ozbiljna da moram na rendgen. Odem, a snimak haos! Od tri krvna suda, dva su bila zakrčena od 70 do 90 odsto, a treći 50 posto – rekao je Zoran Pejić Peja.

– Odmah smo zakazali operaciju. Onda je doktor rekao da mi sva tri zamene, tako da sam sad, što se toga tiče kao nov. Ali moram da strogo pazim, da se čuvam i dalje, prosto sada se za mene menja način života – kaže Peja i dodaje da je imao veliku podršku i pomoć od svih.

– Hasan i Miki Dudić su sve vreme bili uz mene i pre i posle operacije. Naša deca su odrasla skupa, ja sina Mikija gledam kao i na svog sina Jovana, tu nema razlike. Zlata je uz mene, već i vrapci na grani znaju da smo mi u sjajnim odnosima. Ne viđamo se često, svako od nas vodi svoj život, ali kad su ovakve situacije, tu smo svi jedno za drugo i jako mi je drago zbog toga – priča Peja za “Svet”.

Bonus video:

01:57

MARIJA I MARKO BULAT PONOVO ZAJEDNO! OGLASILI SE ZA ESPRESO POSLE SKANDALA: Iskreno o svemu, privatnost na tacni

(Espreso/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.