UDALA SE ZA NAŠEG PEVAČA, PA SE RAZVALI JER JE MISLILA DA JE GEJ: Sve se desilo 2013.GODINE, a tek sada ISPRIČANO
Jovana Nikolić, Foto: Printscreen/paparaco lov

da li ste znali?

UDALA SE ZA NAŠEG PEVAČA, PA SE RAZVALI JER JE MISLILA DA JE GEJ: Sve se desilo 2013.GODINE, a tek sada ISPRIČANO

Naime, ona je trenutno vlasnica jednog salona lepote zajedno sa sestrom

Objavljeno:

Manekenka Jovana Nikolić upoznala je pevača Danijela Alibabića 2013. godine i to nigde druge nego u rijalitiju "Farma". Ubrzo je planula ljubav između njih, pa su u Crnoj Gori upriličili svadbu za 400 zvanica. Ipak usledio je buran kraj i skandal o kojem su svi brujali Nakon čega je Nikolićeva uhvaćena kako svoju egzistenciju obezbeđuje tako što prodaje pljeskavice.

Međutim, čini se da je lepa Nišlijka sada našla pravo zanimanje za sebe. Naime, ona je trenutno vlasnica jednog salona lepote zajedno sa sestrom. I dok Jovana šećernom pastom depilira devojke, njena sestra Branislava ih šminka i radi im nokte.

Inače, nakon svog učešća u rijalitiju "Farma", Jovan se udala za pevača Danijela Alibabića, međutim brak nije potrajao, a njihov razvod ispratio je i skandal. Tačnije, Jovana je optužila Danijela da ju je fizički napao.

Jovana Nikolić
foto: Marina Lopičić

- Za tri meseca svašta sam doživela. Danijel me je hvatao za vrat i pretio da se neće zaustavljati ukoliko mu se ne sklonim sa očiju. Govorio je da ne odgovara za svoje postupke jer ni sam ne zna šta je sve u stanju da uradi - tvrdila je Jovana svojevremeno, a šokirala je i tvrdnjom da je Danijel zapravo gej i da su u braku jeli samo sendviče.

Nakon razvoda, Jovana se vratila rodni u Niš, odakle se opet presilila u Beograd i zaposlila u jednom fastfudu i prodavala pljeskavice. Da bi sada zajedno sa sestrom otvorila svoj salon lepote. Jovana je trenutno plavuša i izgleda sasvim drugačije u odnosu na onu brinetu kakva je bila.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.