"TAKO DA PRIČAŠ U VAŠOJ DRŽAVI": Radnica iz BEOGRADA NAPALA SRPSKOG TIKTOKERA SA KOSOVA, izvređala ga zbog AKCENTA
dacovirijevic, Foto: dacovirijevic/printscreen/instagram

sramota

"TAKO DA PRIČAŠ U VAŠOJ DRŽAVI": Radnica iz BEOGRADA NAPALA SRPSKOG TIKTOKERA SA KOSOVA, izvređala ga zbog AKCENTA

- I ja kažem pa mi tako pričamo na Kosovu, a ona kaže pa vi u svojoj državi tako, a mi ovako. Ja kažem, pa Kosovo je Srbija - završio je on

Objavljeno:

Popularni srpski tiktoker Dačo Virijević doživeo je navodno neprijatno iskustvo u jednoj popularnoj prodavnici odeće u Beogradu, kada ga je radnica ispozivala i podsmevala mu se zbog akcenta kojim priča.

Naime, Dačo koji je rodom sa Kosova i Metohije, a tamo i živi, podelio je sa svojim pratiocima da mu se podsmevala radnica poznatog brenda zbog akcenta.

- Ljudi moram da vam ispričam šta mi se sad desilo. Ulazim ja sa sestrom u Zaru u Beogradu i pitam je za neku stvar. Sad pitam ja radnicu da li možete da proverite, a ona onako sa podsmehom kaže mogu da proverim ("beogradskim akcenatom"), ali da proverim (kosovskim akcenat) ne mogu - ispričao je Dačo i nastavio:

- I ja kažem pa mi tako pričamo na Kosovu, a ona kaže pa vi u svojoj državi tako, a mi ovako. Ja kažem, pa Kosovo je Srbija - završio je on.

"Poštovanje, bravo care", "Svaka čast na smirenosti, njoj odmah otkaz", "Strašno, bravo divni dečko", samo su neki od komentara.

Iskustvo srpkog tiktokera poslušajte u videu u nastavku teksta:

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.