SMEH, SUZE I PROZIVKE U EMISIJI DIVAN SHOW! Šok informacije iz prošlosti Ilde Šaulić, Nataše DNK i Zorana Pejića
Divan show, Foto: Kurir

ne propustite

SMEH, SUZE I PROZIVKE U EMISIJI DIVAN SHOW! Šok informacije iz prošlosti Ilde Šaulić, Nataše DNK i Zorana Pejića

Emisija “dIvan show” polako ali sigurno postaje sinonim za dobru zabavu, namenjena celoj porodici. I u trećoj emisiji koja će se emitovat danas u 15 časova na Kurir televiziji autor i voditelj Ivan Gajić ugostio je sjajne ličnosti iz šoubiznisa, pa je tako na sve teme razgovarao sa Ildom Šaulić, Natašom Aksentijević i Zoranom Pejićem Pejom.

Objavljeno:

Pevačica i voditelj evocirali su uspomene na preminulog kralja narodne muzike, Šabana Šaulić, a otkrivene su i neke tajne iz tog perioda. Peja je sve iznenadio informacijom da je jedno vreme radio kao prevoznik, odnosno, bio je divlji taksista, dok je Nataša ispričala da je “pozajmljivala” struju. Iako važi za vrsnu komičarku, Nataša je priznala da je na Akademiji jedan predmet polagala čak osam puta, ali saznaćemo i šta su je profesori savetovali da u budućnosti nikako ne radi!

Sa druge strane, Peja je šokirao odgovorom na predviđanje našeg tumača rodnog koda, Vesne Rivas, o mogućem razvodu, a u emisiji je ispričao i kako je tekla operacija, ali i oporavak posle ozbiljne operacije srca.

Ivan se sa gostima dotakao i svih aktuelnih tema, pala je i po koja prozivka, dok su sa novinarkom i kolumnistkinjom Milicom Stanimirović obrađivali temu opštenarodnih veselja, odnosno vašara, gde su imali oprečne stavove.

00:31

Isplivale šok informacije iz prošlosti Ilde Šaulić, Nataše DNK i Zorana Pejića Peje

Ceo šou je začinila Maša Kostić gde je poznatog glumca stavila na “slatke” muke, u vidu druženja sa opasnim zmijama. Za kraj, naš modni sudija Marija Vitez ocenila je nikad oštrije, u čemu su joj pomogli gosti, stilove naših poznatih ličnosti.

Sve ovo, i još više očekuje vas na Kurir televiziji danas od 15 časova.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.