Srpski metalci pržili su u skloništu na Novom Beogradu. A onda je ušao ON... ŠOK PESMA OD KOJE VAM NEĆE BITI DOBRO! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Espreso.co.rs

KAKAV KRALJ!

Srpski metalci pržili su u skloništu na Novom Beogradu. A onda je ušao ON... ŠOK PESMA OD KOJE VAM NEĆE BITI DOBRO! (VIDEO)

Ko kaže da se narodnjaci i metalci bar ponekada ne slože?

Objavljeno: 21:31h
Aleksa Radosavljević

Ljudi, ovo nije realno! Svirali smo svoje stvari, pripremajući se za svirku koja će se održati u četvrtak u Elektropioniru u Cetinjskoj ulici, a u prostoriju za probe ušao je Dado Polumenta i uz muziku benda Sextasy ekskluzivno za Espreso otpevao svoj megahit "Kafa Espreso"

Metalci i narodnjaci - dve grupacije od kojih se očekuje da se ne gotive međusobno! I nisu se gotivile. Generacijama unazad u školama pretežno popunjenim muškom populacijom, nisu glavne tuče bile između Delija i Grobara, već između metalaca i folkera...

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ali, došao je 21. vek. Došlo je novo vreme. E, sada smo mi tu da razbijamo stereotipe, rušimo granice, pokažemo kako sve može, uz samo malo saradnje.

foto: Printscreen/Instagram/dado_polumenta

Posle video snimka koji ćete imati prilike da vidite, skapiraćete kako smo svi mi veoma slični, i pored toga da li neki sviramo sa distorzijom, a neki na harmonici i klavijaturama. Svi smo mi samo "dečaci".

Mesto događaja o kome pišemo je Studio Cunami u bloku 63 na Novom Beogradu, a glavni akteri su popularni folk pevač Dado Polumenta i još uvek ne toliko popularni rokenrol bend po imenu Sextasy, ali biće, samo sačekajte još malo!

Da, autor ovog teksta, ja, sviram u tom bendu, i ne mogu da verujem šta se sinoć meni i mojoj braći po zvuku dogodilo!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.