MAJKA JASMINA SE SPETLJALA KAO DA JE PRVI PUT U KUHINJI! Ne propustite "Majke i snajke" danas u 18 časova
Foto: Promo

šou

MAJKA JASMINA SE SPETLJALA KAO DA JE PRVI PUT U KUHINJI! Ne propustite "Majke i snajke" danas u 18 časova

Kao i Jasmina, najviše voli da priprema paste, kao i razne vrste testa, a omiljeno jelo joj je sarma koju takođe odlično sprema. Nebojša radi zajedno sa svojom majkom i to im je porodični biznis. Retko kuva, a omiljeno jelo mu je gibanica

Objavljeno:

U današnjoj epizodi najzabavnijeg kulinarskog šou-programa "Majke i snajke" Seka i Raša će ugostiti porodicu Živanović iz Beograda.

Majka Jasmina radi kao cvećarka u rasadniku. Slobodno vreme najčešće provodi sa unucima. Veliki je ljubitelj životinja. Ima dva psa, a rado čuva i snajkine mačke. Voli da putuje kad god ima priliku i često provodi vreme u prirodi.

Obožava da kuva i sve zna da priprema, a naročito paste jer deca to najviše vole. Kada je bila mala omiljeno jelo joj je bila popara, a sada preferira musaku, sarmu i morske plodove. Snajka Magdalena je po zanimanju medicinska sestra, ali je trenutno nezaposlena. Vreme provovi vežbajući i veoma je posvećena životinjama.

Majke i snajke
foto: Promo

Kao i Jasmina, najviše voli da priprema paste, kao i razne vrste testa, a omiljeno jelo joj je sarma koju takođe odlično sprema. Nebojša radi zajedno sa svojom majkom i to im je porodični biznis. Retko kuva, a omiljeno jelo mu je gibanica.

Iako su majka i snajka iskusne u pripremi jela, u kuhinji "Majke i snajke" su se totalno zbunile te je delovalo kao da su prvi put pripremale specijalitete. Šta su to one kuvale, kako je na kraju ispalo jelo i kakve su ocene dobile - saznajte danas u 18 časova na Kurir televiziji!

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.