25 GODINA NIJE SKINULA CRNINU ZBOG NJEGA: Ovo je čovek kojeg je Vesna de Vinča LUDO VOLELA
Vesna de Vinča, Foto: Vladimir Sporčić

NAJVEĆA LJUBAV KOJU NIKADA NIJE PREBOLELA

25 GODINA NIJE SKINULA CRNINU ZBOG NJEGA: Ovo je čovek kojeg je Vesna de Vinča LUDO VOLELA

Svi su se pitali zašto je stalno u crnom

Objavljeno:

Predrag Vitas, bio je druga ljubav spisateljice, novinarke i vlasnice modne agencije "Miss Yu", Vesne de Vinče u kog je, kako i sama kaže, bila ludo zaljubljena.

Iako je i pre njega izgovorila sudbonosno "da" novinaru Milanu Langu, drugi njen suprug bio je njena najveća ljubav, za kojim nakon izgubljene bitke sa opakom bolešću i danas nosi crninu.

O ljubavi koju je smrt iznenada prekinula sa velikom tugom i danas priča.

O ljubavi koju je smrt iznenada prekinula sa velikom tugom i danas priča
O ljubavi koju je smrt iznenada prekinula sa velikom tugom i danas pričafoto: RTV Pink printscreen

- Predrag Vitas je bio anđeo. U našem braku kafana nije postojala, niti piće. Bila je to dobra ljubav, puna strasti, stvaranja, smejanja, bezrezervne podrške. Takvu slobodu niko nije imao kao ja, i poverenje. Vitas je bio vitez, uvek gospodin, čak i u ono vreme kad je bio „drug“

Bio je najlepši čovek u bivšoj Jugoslaviji u kojeg su mnogi bili zaljubljeni. Imao je te divne, plave oči kojima me je osvojio, kao iz vikend ljubavnog romana. Imao je apolonsku lepotu. Bio mi je učitelj, ljubav, sve - rekla je ona.

Vesnina srodna duša, Predrag napustio ju je 1998. kada je imao samo 51 godinu, od posledica karcinoma, a ona ga nikada nije prebolela.

- Crno sam počela da nosim kao udovica, kada je preminuo moj suprug Predrag Vitas. Od tada je prošlo više od dvadeset godina, a ja sam još u crnom. Sudbinu sam pretvorila u svoj stil - otkrila je Vesna koja se nakon što je u 41. godini ostala udovica nikada više nije udavala.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Hello/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.