NACIJA I DALJE U NEVERICI ZBOG ONOGA ŠTO JE URADIO PARTNER SNEŽANE ĐURIŠIĆ: Iznenadio samog sebe
Vanja Milošević i Snežana Đurišić, Foto: Nemanja Nikolić

preventiva

NACIJA I DALJE U NEVERICI ZBOG ONOGA ŠTO JE URADIO PARTNER SNEŽANE ĐURIŠIĆ: Iznenadio samog sebe

Lekar je prepričao veoma specifičnu situaciju.

Objavljeno:

U emisiji "Zvezde Granda Specijal", partner pevačice Snežane Đurišić, Vanja Milošević, prepričao je situaciju koja se dogodila prilikom jednog njegovog gostovanja na televiziji.

"U jednoj od emisija se desilo da sam nekoj ženi pomogao na način na koji ja kao lekar mogu. To je bila vrlo specifična emisija u kojoj sam ja trebao da govorim o svojim iskustvima vezana za moju profesiju i u jednom trenutku je voditeljka dala divan predlog s obzirom da su većinom žene bile u publici. Zapravo pitala ih je da li bi neko pristao na pregled, a ja sam bio zatečen u tom trenutku. Bili su paravani, medicinska sestra, sve isto kao u ordinaciji", započeo je svoju priču poznati ginekolog i nastavio:

"Javila se jedna žena na moje iznenađenje, a ja nisam baš sklon tome da mogu da se iznenadim. Stvarno smo imitirali ordinaciju, tu je bio paravan i uradili smo pravi pregled. Uzeli smo bris i ja sam ga odneo kod mene na kliniku i ispostavilo se da rezultati nisu dobri. Pozvao sam tu ženu, uradili smo veliku operaciju i spasili život."

Ginekolog Vanja Milošević ispričao je kako je spasao život svojoj pacijentkinji
Ginekolog Vanja Milošević ispričao je kako je spasao život svojoj pacijentkinjifoto: Printscreen/Youtube/ Jutarnji Program TV Happy

Podsetimo, pevačica i lekar su u dugogodišnjoj vezi, a kako je Snežana jednom prilikom otkrila, njihova ljubav je otpočela slučajnim spletom okolnosti.

Bonus video:

00:51

BARBARA BOBAK SE OGLASILA ZA ESPRESO NAKON AFERE SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Pevačica sve priznala

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.