VODITELJKU GRANDA JE BALKAN OBOŽAVAO, A POSTOJI I KLETVA KOJU SVI ZNAJU: Ovako sada izgleda, ZAKUCAVA
Ines Gavrilović, Foto: Print Screen Youtube/Pera Zdera

KONAČNO

VODITELJKU GRANDA JE BALKAN OBOŽAVAO, A POSTOJI I KLETVA KOJU SVI ZNAJU: Ovako sada izgleda, ZAKUCAVA

Svojevremeno bila najpopularnija voditeljka u regionu

Objavljeno:

Ines Gavrilović dobro je poznato ime svima koji su muzičko takmičenje "Zvezde Granda" pratili od prve sezone.

Ines je svojevremeno bila najpopularnija voditeljka u regionu koju je publika obožavala, a svi umetnici koji su sa njom sarađivali o njoj imaju samo reči hvale.

Ines je vodila "Nedeljno popodne", nakon čega je bila prva voditeljka muzičkog takmičenja "Zvezda Granda". Tadašnji učesnici još uvek sećaju se atraktivne voditeljke sa simpatijama, čak i dve decenije kasnije.

Ines Gavrilović
foto: Print Screen Youtube/Stefa11

Ines je pričala toliko brzo da je nastala i šaljiva "kletva" koja je glasila: "Dabogda dolazio do reči kao gosti kod Ines Gavrilović", ali uprkos tome, "Nedeljno popodne" koje je vodila niko nije propuštao.

- Kako se ne sećam Ines, ona je bila jedno divno stvorenje i to ne kažem zato što sam joj ja bila favorit (smeh). Zaista vam kažem, ona je uvek bila nasmejana, ali ne lažno, za kamere, nego iskreno i od srca. - otkrila je jednom prilikom pevačica Slavica Ćukteraš, a prenosi "Glossy".

Ona je otkrila i da Ines nikad nije imala "žute minute".

- Nikada, ona se nije na snimanjima ni nervirala, a kamoli da se svađa ili viče na kandidate. Taman posla, zaista je bila divna, verujem da je i danas takva. - istakla je Slavica.

Ines se izdvajala elokvencijom, ali i vrlo brzim govorom u kom bi ponekad dolazilo do lapsusa, a time je pobrala samo još više simpatija publike.

Ipak, kada je bila na vrhuncu popularnosti, voditeljka je rešila da se povuče s javne scene, a jednom prilikom je istakla da nema želju da se javno eksponira. Kako su svojevremeno pisali domaći portali, Ines se pojavjivala na izložbama pasa, a danas je posvećena majka i porodična žena.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.