PRIZNALA DA DOBIJA PORUKE! Da li će Vojaž biti sa našom mladom glumicom?
Ivana o Vožaju, Foto: Foto Espreso

espreso intervju

PRIZNALA DA DOBIJA PORUKE! Da li će Vojaž biti sa našom mladom glumicom?

Nove sezona i nove intrige.

Objavljeno: 20:07h

Uskoro će početi nova sezona serije "U klinču". Poznato je da Aljošu Kovača u toj seriji glumi Mihajlo Veruović Vojaž, a da je prema Aljoši u prvoj sezoni te serije u jednom trenutku emocije pokazala Vanja Antonijević, koju glumi Ivana Zečević.

Ivanu smo sreli na novinarskoj premijeri filma "Munje opet!" u kojoj ona takođe glumi. Uoči nove sezone serije "U klinču" to je bio idealan trenutak da je pitamo da li dobija poruke od fanova koji žele da se Aljoša i ona smuvaju u nastavku pomenute serije i kako ona reaguje na komentare fanova.

– To je glavna tema. Da li će Aljoša biti sa Vanjom, Iskrom (Marina Pavlović) ili Teom (Teodora Dragićević) ili da li će Vanja biti sa nekim drugim. Već mi stižu poruke u DM-u na "Instagramu". Meni je to ultra zanimljivo i nekako mi govori šta smo uradili. Bukvalno od gledalaca saznajem impresije i pomažu mi na neki način.

Ti jesi mlada glumica, ali dobijaš ozbiljne uloge i uloge u kojima treba da pokažeš i ozbiljan karakter. Primer je i serija "Branilac"

– Hvala ti tome. Niko mi dosad nije to tako rekao, ali hvala ti na tome. Pa, jeste stvarno tako od početka. Stvarno se ne žalim.

Ti si glumila u poslednjoj epizodi serije "Branilac". Koliko ti je bilo teško da ulaziš u takve uloge?

Ivana Žečević o odnosu sa Vojažom
Ivana Žečević o odnosu sa Vojažomfoto: Foto Espreso

– To mi je jako dragoceni projekat. Jela (Jelena Svetličić) i Gojko (Despotović) koji rade taj projekat su posvećeni do koske. U prvoj sezoni sam imala manju ulogu, ali mi je bilo podjednako prelepo, a u poslednjoj epizodi smo imali slučaj Branke, koji je jako potresan i teška je tema i važna je tema - nasilje u porodici. Da li muško ili žensko nasilje svejedno, nasilje je nasilje. Tako da mi je istovremeno bilo teško jer je priča potresna, a s druge strane mi je bilo prelepo raditi na jednom takvom projektu.

Da podsetimo da je u seriji "Branilac" Ivana glumila Branku Todorović, ženu koja je trpila nasilje od svog supruga, koga je na kraju ubila.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.