SAZNALO SE GDE JE NESTALA DANIJELA VRANIĆ: "Imam informacije o njoj"
Danijela Vranić, Foto: Damir Dervišagić

sada je jasno

SAZNALO SE GDE JE NESTALA DANIJELA VRANIĆ: "Imam informacije o njoj"

- Danijela je sestra moje prijateljice iz Valjeva koja je mene dovela do Jelene Trifunović i onda se desio splet okolnosti da je Danijela u tom trenutku pevala u "Teatru"

Objavljeno:

Pevačica Marina Tadić otkriva da je u dobrim odnosima sa Danijelom Vranić koja se odavno povukla iz javnosti.

Naime, Marina ističe da je Danijela mogla da ima karijeru u rangu sa Cecom, da se nije povukla iz javnog života.

- Danijela je dosta pre mene postala poznata i bila kraljica klubova, ona je jedina žena koja je mogla da ima karijeru kao Ceca, imala je i izgled i pevanje, i sve je izgledalo kao da će biti velika zvezda. Međutim, put je odveo na potpuno drugu stranu - priča na samom početku Marina i dodaje:

- Danijela je sestra moje prijateljice iz Valjeva koja je mene dovela do Jelene Trifunović i onda se desio splet okolnosti da je Danijela u tom trenutku pevala u "Teatru" i ona je ljudima iz tog kluba rekla da sam ja njena sestra i da ću ja nju da nasledim i to je tako bilo. Ja se njoj uvek zahvaljujem i jako je volim - priseća se Tadićeva, a onda otkriva gde šta se trenutno dešava sa Danijelom Vranić.

1 / 2 Foto: Damir Dervišagić

- Žao mi je što nije nastavila sa muzikom i što nije nastavila da bude broj jedan. Nismo bile konkurencija jer smo se gledale kao sestre, ja sam od nje učila. Ona je na bini bila energična i fantastično peva, ja sam nastavila da pevam jer sam više stabilnija, kada nešto zacrtam to moram i da ispunim, a ona se povukla i vratila u Valjevo. Nismo se dugo videle, s vremena na vreme se čujemo, imam informacije o njoj da je u Valjevu i da je dobro, i znam da nije u fazonu da se vrati na estradu - zaključuje Marina Tadić za "Novu".

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.