DARA BUBAMARA NAVODNO ČUPALA SAJLE I PRETILA RADNICIMA PARKING SERVISA: Desio se pravi SKANDAL?
Dara Bubamara, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

haos

DARA BUBAMARA NAVODNO ČUPALA SAJLE I PRETILA RADNICIMA PARKING SERVISA: Desio se pravi SKANDAL?

Dara Bubamara je, kad je videla šta se dešava, počela navodno da viče, preti radnicima i da ih vređa, a sve vreme je pokušavala nekog da dobije na telefon

Objavljeno: 23:15h

Pevačica Dara Bubamara večeras je navodno napravila skandal kad je saznala da su radnici parking servisa u Novom Sadu pokušali da odnesu automobil marke Mercedes, koji je parkirala na sred pešačkog prelaza.

Dara Bubamara je, kad je videla šta se dešava, počela navodno da viče, preti radnicima i da ih vređa, a sve vreme je pokušavala nekog da dobije na telefon.

Sama je čupala sajle sa kamiona, a vozilo joj je na kraju spušteno. Ona je, nakon neprijatne scene koju je izazvala, prebacila auto na drugo mesto, prenosi 192.rs.

Komšije Dare Bubamare su nam, podsetimo, nedavno otkrile više detalja o pevačici.

1 / 2 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Moja ćerka ide sa Darinim sinom u razred i mogu vam sa sigurnošću reći da je to jedna od najskupljih privatnih osnovnih školi u Novom Sadu. Godina košta i do 5.000 evra, ali u to je uračunato sve. Škola, ručak, dodatni rad sa decom, prevoz, kao i obezbeđenje koje imaju u okviru škole - kaže jedan od suseda.

- Skoro nikada Daru ne vidim da ide peške. Uvek je u automobilu. Vozi dobra i besna kola, a nije joj strano ni da često nagazi po gasu. Ona je prosto taj tip, voli brzu vožnju i očigledno je zavisnik od adrenalina. Sve svoje obaveze obavlja sa automobilom i retko kada je možete videti da šeta ulicom. Pretpostavljam da joj dodatno stvara pritisak kada je ljudi prepoznaju i žele da se fotografišu sa njom - otkrila je komšinica iz zgrade u kojoj živi Dara.

Bonus video:

00:15

Dara Bubamara na meti kritika

(Espreso / 192.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.