RAT IZMEĐU ZERINE I JOVANE JEREMIĆ PONOVO BUKTI: Lete TUŽBE na sve strane, obe se OGLASILE, pale RAZNE REČI
Jovana Jeremić, Foto: RED TV printscreen

opasno

RAT IZMEĐU ZERINE I JOVANE JEREMIĆ PONOVO BUKTI: Lete TUŽBE na sve strane, obe se OGLASILE, pale RAZNE REČI

Ipak, danas je situacija drugačija, a na drugom ročištu pojavile su se i voditeljka i bivša rijaliti učesnica

Objavljeno:

Bivša rijaliti učesnica Zerina Atina Kandola, auditorijumu poznatija kao Zerina Hećo, tužila je voditeljku televizije Pink, Jovanu Jeremić zbog toga što je u svojoj emisiji, u isti koš sa prostitutkama, stavila starlete i učesnice rijalitija, te se u Jutarnjem programu između ostalog, pojavila i Zerinina fotografija.

Prvo ročište održano je u novembru prošle godine, kada se pojavila samo Zerina sa suprugom Karlosom, i zahtevala od voditeljke javno izvinjenje.

Ipak, danas je situacija drugačija, a na drugom ročištu pojavile su se i voditeljka i bivša rijaliti učesnica.

- Ne želim da komentarišem suđenje, Zerina nije nigde pomenuta u Jutarnjem, ona uopšte nema osnova za ovo što radi. Ona je samo htela popularnost preko mog imena i neću uopšte da sudelujem u svemu tome. Idem da odradim ovo što je do mene, dalje uopšte neću da komentarišem. Nije pomenuta u emisiji, kapiraš? Išla je samo slika njena za neku totalno drugu temu, o starletama kao što je išla i Sorajina, Stanijina koje su moje prijateljice i žene koje poznajem, i šta je sad trebalo svaka da ide i da tuži - rekla je Jovana Jeremić za "Srbiju Danas".

Zerina Hećo
foto: Printscreen Instagram/zerinooooo

Rijaliti učesnica se ovim povodom oglasila na svom profilu na društvenoj mreži.

- Tuženoj će već sutra biti dodata na tužbu izjava da ovo radim zarad novca i sticanja popularnosti preko nje. Dodato na slučaj: Duševna bol. Još jednom hvala na podršci. Sav dokazni materijal je u video izdanjima. Novac od presude se daje u dobrotvorne svrhe - objavila je Zerina na Instagramu.

Bonus video:

01:00

Jovana Jeremić peva hit od Jami

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.