BILA JE NAJLEPŠA JUGOSLOVENKA, NJEN OTAC JE PRIŽELJKIVAO BRAK: Malo ko zna da je Dragan Džajić VOLEO ovu LEPOTICU
Dragan Džajić, Foto: Dragan Kadić

davna ljubav

BILA JE NAJLEPŠA JUGOSLOVENKA, NJEN OTAC JE PRIŽELJKIVAO BRAK: Malo ko zna da je Dragan Džajić VOLEO ovu LEPOTICU

Važila je za jednu od najlepših žena.

Objavljeno:

Dragan Džajić je na skupštini Fudbalskog saveza Srbije jednoglasno izabran za novog predsednika. U svim važnim momentima, pa i u ovom, uz legendarnog fudbalera bila je porodica, supruga Branka i ćerke Sanja i Dragana.

Osim velikog uspeha u svetu fudbala, legendarni Džaja u mladosti je bio poznat i kao veliki zavodnik, pa je i njegov ljubavni život bio prilično buran. U to vreme spekulisalo se da je osvojio srce prelepe Dubrovčanke Ivone Puhijere, mis Jugoslavije 1968. godine.

Navodno, zanosna Ivona bila je luda za srpskim fudbalerom, nije krila da zbog njega navija za Crvenu zvezdu, čak se njen otac nadao da će mu legendarni Džaja biti zet.

‒ Oni se vole, a i ja obožavam Dragana. Koliko sam video, iskren je, dobar i lep mladić. Naravno, i odličan fudbaler. Ne znam da li će se venčati. On meni još ništa nije rekao, a hoće li, to ćemo videti. Meni lično ne bi bilo mrsko da se oni venčaju – ispričao je jednom prilikom Ivonin otac.

I sam Džajić se 2019. godine osvrnuo na vezu sa misicom.

‒ Bila mi je devojka. Vrlo lepa. Ja mlad. Dešavalo se da se čujemo i posle udaje. Sada imam suprugu Branku, dve ćerke. Vrlo smo srećna porodica i dobro živimo u Srbiji – ispričala je legenda Crvene zvezde.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.