ĐANIJEV NOVI REKORD JE 10 SEKUNDI: Pevač se JAVNO POHVALIO, pa okačio SNIMAK KAO DOKAZ
Đani, Foto: Tamara Trajkovićć

prosto neverovatno

ĐANIJEV NOVI REKORD JE 10 SEKUNDI: Pevač se JAVNO POHVALIO, pa okačio SNIMAK KAO DOKAZ

"Kako mu ovo polazi za rukom?", "svaka čast, kralju bakšiša", "da mi je samo jedan njegov nastup", samo su neki od komentara

Objavljeno:

Folker Radiša Trajković Đani već neko vreme nosi titulu "kralj bakšiša", a sada je zgrnuo ogromnu lovu za samo 10 sekundi.

Naime, na mrežama je isplivao snimak na kom se vidi da su folkeru ruke pune para, a folker jedva drži mikrofon.

Đani je izvodio svoj veliki hit "Još te sanjam", a kada je zapevao refren počeli su da mu stavljaju u ruke novčanice od po 200 evra pa je tom prilikom zaradio 1200 evra.

"Kako mu ovo polazi za rukom?", "svaka čast, kralju bakšiša", "da mi je samo jedan njegov nastup", samo su neki od komentara.

Podsetimo, Folker Radiša Trajković Đani često nastupa na privatnim slavljima, a nedavno je na jednom veselju u Smederevu uzeo 70.000 evra bakšiša i dva sata marke "Roleks".

Radiša Trajković Đani
foto: Printscreen/instagram/djani

- Đani je na proslavu bio pozvan privatno, ali je u dogovoru s domaćinom, koji je inače prijatelj porodice Trajković, napravio dogovor da otpeva blok pesama. Kad je počeo da peva, u sali je nastao haos, gosti su se skupili oko Đanija i letele su novčanice na sve strane. On je čak pozvao sina Marka da izađe da mu pomogne oko skupljanja bakšiša, pa je zamolio goste da malo uspore s novcem dok ne nađu mesto gde će da ga ostave - priča upućen izvor za Republiku i dodaje da je jedna od zvanica folkera okitila s dva sata kad je pevao pesmu "Nema me":

- Jedan gost je skinuo s ruke zlatni roleks, pa je Đaniju stavio na ruku kad mu je otpevao baladu "Nema me". Posle je uzeo sat i od prijatelja, dao mu je i taj i na kraju se našalio da će i burmu da skine. Gosti su sve vreme snimali Đanija dok je pevao, a kad je završio blok pesama, vratio se za sto i nazdravljao s porodicom i društvom.

Bonus video:

10:03

Đani otkrio pikanterije iz života

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.