PALO POMIRENJE VEKA: Ana Nikolić i Jelena Karleuša PONOVO U LJUBAVI
Jelena Karleuša i Ana Nikolić, Foto: Prva TV printscreen

SVE JE TO ŠOUBIZ

PALO POMIRENJE VEKA: Ana Nikolić i Jelena Karleuša PONOVO U LJUBAVI

Pevačice su jedna drugi počastile sočnim uvredama da bi se danas zapratile na društvenim mrežama

Objavljeno: 18:07h

Jelena Karleuša i Ana Nikolić danima su vodile rat koji se po svemu sudeći završio sklopljenim primirjem. Pevačice su jedna drugi počastile sočnim uvredama da bi se danas zapratile na društvenim mrežama.

A čim su prijateljice na društvenim mrežama to znači da su regulisale nesiglasice koje su imale.

- Gospođa "vaginini monolozi" neka za početak poseti nekog dobrog psihijatra. Videli smo sve šta i čime ona raspolaže. Ovo je težak psihijatrijski slučaj - napisala je na svom Instagram storiju Ana, pa zaključila:

Karleuša zapratila Anu Nikolić
Karleuša zapratila Anu Nikolićfoto: Printskrin/Instagram/karleusastar

- P.S: Izvini što imamo iste advokate. Eto toliko o tvojoj upućenosti... Ajde, SJAŠI VIŠE! - zaključila je iznervirana Nikolićeva.

I JK je umela dobro da je potkači:

- Ana, saberi se. Saberi se ženo!!! Od onakve ribe i onakve zvezde šta si sebi uradila?!?! Saberi se odmah!! Okružena si lažnim prijateljima i ozbiljnim zavisnicima - započela je Karleuša objavu i dodala:

- Šeruju tvoje snimke iza tvojih leđa i smeju ti se! Saberi se! Mediji i novinari ti nisu prijatelji! Koriste te da te ismevaju i objavljuju užasne snimke i slike uz opise "pijANA" i ostale opise tvog stanja! Saberi se! Tebi je potrebna pomoć! Stručna pomoć. Ovo ne pišem da vređam, naprotiv. Tebi je potrebna ljubav i podrška porodice! Gde su?! Meni pretiš tužbom dok ti Nanogica lajkuje te budalaštine? Iza leđa ti ne misli ništa dobro, znam.

Ana Nikolić zapratila Jelenu Karleuša
Ana Nikolić zapratila Jelenu Karleušafoto: Printscreen/Instagram/ananikolicofficial

- Pitaj je kako je ona prošla na sudu sa mnom. Pošto nisi pravno potkovana, daću ti savet: Da li stvarno želis da se javno objave u sudu nalazi koji govore o tvom psihijatrijskom i toksikoloskom stanju? Ne želis. Ja nemam advokate indijance nego advokate aždaje. Ali ne one aždaje koje ti vidiš. Nego prave - napisala je JK i dodala.

- Ovo što sam ti ja sad napisala je jedino ispravno i pošteno i iskreno što ćes ti videti i pročitati. Ovo će srećom videti i tvoja majka i ostali članovi, nadam se da ce učiniti sve da se ona stara Ana vrati... Saberi se, razmisli o svom ponašanju i stanju, trgni se i uzmi život u svoje ruke. Ovako blago pišem zato što sam te uvek gotovila, zato što si mi bila u kući, zato što znam da nisi loš čovek i zato što imam ljudsku potrebu. Inače bih bila "malo" grublja... Poljubac za tebe i verujem u tvoj životni preokret - završila je objavu Jelena Karleuša.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.