LEJLA KAŠIĆ OPTUŽILA RAMBA AMADEUSA ZA ZLOSTAVLJANJE: Evo šta je sve izjavila
Rambo Amadeus, Foto: Filip Plavčić

teške reči

LEJLA KAŠIĆ OPTUŽILA RAMBA AMADEUSA ZA ZLOSTAVLJANJE: Evo šta je sve izjavila

„Juče sam na snimanju epizode "Dnevnica" doživela seksualno uznemiravanje od strane našeg gosta, velikog intelektualca, regionalno prepoznate i uticajne ličnosti, UNICEF-ovog ambasadora dobre volje, Antonija Pušića, poznatijeg pod pseudonimom Rambo Amadeus“

Objavljeno: 19:28h

Antonije Pušić, alijas Rambo Amadeus, našao se u centru skandala kada ga je producentkinja emisije „Dnevnica“ na Radio-televiziji Crne Gore, Lejla Kašić, optužila za seksualno zlostavljanje.

Ona je u toku jučerašnjeg dana na svom Instagram profilu objavila da je zbog nemilog događaja koji nije želela da otkrije uznemirena, te da će protiv crnogorskog muzičara podneti krivičnu prijavu.

„Juče sam na snimanju epizode "Dnevnica" doživela seksualno uznemiravanje od strane našeg gosta, velikog intelektualca, regionalno prepoznate i uticajne ličnosti, UNICEF-ovog ambasadora dobre volje, Antonija Pušića, poznatijeg pod pseudonimom Rambo Amadeus“, napisala je između ostalog Kašićeva, i dodala da je o celom slučaju obavestila UNICEF, te da čeka njihovu zvaničnu reakciju o čemu će izvestiti javnost, ali i nadležne organe.

rambo amadeus
foto: prentscreen/youtube/miodrag pejovic

Navodni slučaj seksualnog zlostavljanja, o kojem se do sada nije oglasio nijedan zvanični organ Crne Gore, navodno se dogodio u Herceg Novom, gde je ekipa RTV Crne Gore snimala epizodu emisije „Dnevnica“. Na zvaničnoj Fejsbuk stranici emisije prethodnog dana su objavljene dve fotografije sa snimanja. Na jednoj je samo Rambo Amadeus, a na drugoj nasmejana cela ekipa, uključujući i producentkinju Lejlu Kašić.

Ona je u svom obraćanju napisala i da je strašno opasno i problematično što neko sklon devijantnom ponašanju kroz angažman u UNICEF-u ima pristup najranjivijim kategorijama društva.

„To je nedopustivo. Naravno da sam nazvana ludačom i glupačom. Posle verbalnog sukoba i završetka svega, dobila sam poruku koja je bila samo još jedan pokušaj manipulacije, u kojoj govori da sam ja loše doživela njegov utisak da možemo da budemo dobri drugari“, napisala je producentkinja.

Kasina, Rambo Amadeus
foto: Damir Dervišagić

Lejla je apelovala na sve žene da ne ćute na seksualno uznemiravanje, kao i da se ne plaše onih koji žele da iskoriste svoj položaj moći.

„Malo kada sam se kao sinoć osećala zbunjeno, nemoćno i nezaštićeno. A onda je preraslo u ljutnju i bes. Na kraju gađenje i nervni slom. Šta treba da se desi da bismo se osećale bezbedno dok obavljamo svoje svakodnevne aktivnosti? Koliko posramljenih žrtava je potrebno da bi nam bilo jasno da opravdanje ne postoji? Do kad da slušamo šta je trebalo MI da uradimo? Do kad će muškarci misliti da poštuju žene, ako bi reagovali samo na uznemiravanje i nasilje nad njihovim ćerkama, sestrama, majkama? Dokle, dokle, dokle više?“, napisala je ona.

Povodom ove priče se oglasio autor i urednik emisije „Dnevnica“, Vladan Otašević.

- Neprijatno sam iznenađen Rambovim ponašanjem. Takvi postupci ne priliče osobi njegovih godina i renomea. Razumem koleginicu Lejlu i jako mi je žao što joj se to dogodilo. Osuđujem sve vrste socijalno devijantnih ponašanja, nevaspitanje i nepoštovanje. Posebno prema ženama. Svako treba da odgovara za svoje postupke, a javne ličnosti imaju posebnu odgovornost. Rambovo ponašanje tokom snimanja i na završetku snimanja emisije, kada se i desio ovaj incident, nije bilo isto. Nadam se da se i Rambo pokajao zbog svog postupka i za početak iskreno izvinio Lejli. Za dalje postoje institucije i sud javnosti - istakao je Otašević za domaće medije.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso / Alo / M.Č.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.