ČOLA JE I DALJE NAJVEĆI ŠMEKER NA ESTRADI: On još uvek dobija DONJI VEŠ od obožavateljki, evo kako to komentariše
Zdravko Čolić, Foto: Dragan Kadić

zvezda

ČOLA JE I DALJE NAJVEĆI ŠMEKER NA ESTRADI: On još uvek dobija DONJI VEŠ od obožavateljki, evo kako to komentariše

Njega vole sve generacije.

Objavljeno:

Zdravko Čolić sinoć je u Zadaru dobijao ruže i mnogo drugo cveće iz prvih redova, a kad mu je u jednom trenutku doletio grudnjak u glavu od jedne vatrene gospođe, morao je nakratko prestati s pesmom - zbog smeha.

Ništa to ne treba da čudi budući da odavno poznat kao veliki ljubimac žena, Čola je baš povodom Dana žena najavio i otpevao ovaj koncert. Majke, ćerke, bake; videlo se u publici po čak tri generacije kako uživaju u vanvremenskim hitovima svog idola, a posebno je dirljiva bila atmosfera dok je pevao balade "Jedna zima s Kristinom" i "Svadbarskim sokakom", kad su mnoge Čoline obožavateljice i zaplakale.

Ovim koncertom, muški seks simbol nekadašnje Jugoslavije vratio se u Zadar nakon dugih devet godina.

Zdravko Čolić
Zdravko Čolićfoto: Dragana Udovičić

- Ne osećate teret ni godina ni kostiju ni mišića kad su ispred vas hiljade ljudi stopljeni s vama, u istoj vibraciji. Ne verujem da postoji ijedan posao ili poziv u životu koji toliko deluje kao eliksir mladosti kao što je pevanje pred publikom - rekao je Čolić uoči koncerta, a kad je završila čarobna zadarska noć čuvenom pesmom 'Ti si mi u krvi', pevač je kratko izjavio:

- Čast, poverenje i ljubav koju sam večeras doživeo od zadarske publike, ta njihova vesela, ozarena lica, kao i nepresušna energija nikad neće izbledeti iz albuma mojih najdražih životnih uspomena.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.