ISPOVEST ZORICE BRUNCLIK U SUZAMA: Živela sam u siromaštvu, prvi bakšiš sam dala na MAMIN PRSTEN, a on je sada... (FOTO)
Foto: Printscreen

potresna ispovest

ISPOVEST ZORICE BRUNCLIK U SUZAMA: Živela sam u siromaštvu, prvi bakšiš sam dala na MAMIN PRSTEN, a on je sada... (FOTO)

Zorica Brunclik, pevačica koja je potekla iz vrlo siromašne porodice, napravila je uspešnu karijeru, ali ni u jednom trenutku nije zaboravila na svoje najbliže
Objavljeno:

Pevačica Zorica Brunclik otkrila je nedavno da je u mladosti živela u bedi sa majkom, sestrama i bratom i da su jedva preživljavali.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"Bili smo mnogo siromašni, ma previše. Moj deda jeste odrastao u bogatstvu. Imao je sve što se poželeti može, ali su mu sve oduzeli posle rata. Roditelji su mi se razveli kada sam imala dve godine. Mama se mučila da bi nas othranila. Sećam se da je jedno jaje delila na nas četvoro. Uvek sam se pitala kako to da njeno jaje izgleda puno u tiganju. Onda mi je objasnila da stavi brašno i sodu bikarbonu. Ubijali smo se od toga, a jeli smo ga sa hlebom. Ne postoji ništa čega bih volela da se setim iz tog perioda, što ne znači da ga se stidim", ispričala je Zorica.

foto: Printscreen

Zorica je ispričala i da je bila jako vezana za majku, a od svog prvog bakšiša kupila joj je poklon.

"Ja sam od svog prvog bakšiša otišla u zlataru i kupila mami prsten, koji je nosila dokle god je bila živa", rekla je pevačica drhtavim glasom a onda otkrila i šta se dogodilo sa prstenom nakon mamine smrti.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.