OVAKO POJEDINI PEVAČI GOVORE O PESMI LUK BLEKA: Muzičar NIJE imao reči HVALE, jedna stvar mu je NAJVIŠE SMETALA
Luke Black, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

KOMENTARI

OVAKO POJEDINI PEVAČI GOVORE O PESMI LUK BLEKA: Muzičar NIJE imao reči HVALE, jedna stvar mu je NAJVIŠE SMETALA

Pesma za Evroviziju svake godine privuče mnogo pažnje.

Objavljeno:

Festival "Pesma za Evroviziju '23" i dalje je tema domaće javnosti, a pogotovo pobednik Luk Blek. Čini se da nikada nije postojala jasnija razlika nego kada je ova pesma u pitanju - ili se ljudima ekstremno dopada ili uopšte ne mogu da je podnesu.

To je slučaj i sa prošlogodišnjim učesnikom pomenutog festivala Igorom Simićem, koji je otkrio da mu se u prvi mah dopala pesma, ali da onda nije više mogao da je sluša.

- Kad sam prvi put čuo pesmu, kad je krenula, ja sam bio oduševljen, ali više nisam mogao da je slušam jer falilo pesme. Ok, ima dobru poruku, ali ne može na ‘Pesmi za Evroviziju’ da se gleda da li pesma ima samo poruku. Nisam se mnogo baktao oko toga da vidim šta je poruka - rekao je Igor.

Njegov favorit je, inače, bio Stefan Shy, a kako ističe, dopalo mu se to što je alternativni zvuk bio prisutniji, iako mu se pobednička pesma ne dopada.

Naš ovogodišnji predstavnik na Pesmi Evrovizije
Naš ovogodišnji predstavnik na Pesmi Evrovizijefoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Jako mi se dopada što se ljudi na tom festivalu okreću alternativnijem zvuku, jer je alternativa u zapećku i fali našoj zemlji. Ono sa čim ja imam problem na ‘Pesmi za Evroviziju’ jeste da ove godine ima malo pesama, ima dobrih fora, dobrog zvuka ali ne i dosta pesama. Sve je neki fuk i dobar zvuk i to je to - rekao je pevač, piše Grand Online.

Bonus video:

00:51

BARBARA BOBAK SE OGLASILA ZA ESPRESO NAKON AFERE SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Pevačica sve priznala

(EspresoGrand online/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.