IŠLA U PRIVATNU ŠKOLU PA SE PREBACILA U DRŽAVNU I PROŠLA PAKAO: Tara otkrila sve o PROŠLOSTI, bilo je NASILJA
Tara Simov, Foto: Espreso

priznala

IŠLA U PRIVATNU ŠKOLU PA SE PREBACILA U DRŽAVNU I PROŠLA PAKAO: Tara otkrila sve o PROŠLOSTI, bilo je NASILJA

- Tako su me maltretirali godinu i po dana - rekla je ona

Objavljeno:

Bivša rijaliti učesnica, Tara Simov, otkrila je da je trpela jezivo nasilje dok je bila u osnovnoj školi.

Ona je istakla da se u privatnoj nije snašla, međutim državna škola je bila pravi "pakao" za nju.

- Mene je mama upisala u privatnu školu. U suštini ja sam kao klinka baš patila zbog toga što nemam drugare i prijatelje, tako da sam je naterala da me upiše i državnu školu - započela je Tara, pa dodala:

- Upisala me je u petom razredu u državnu školu gde sam ja došla u suknjici i čarapicama, kao da sam ispala iz onih američkih školica. Nisam se snašla naravno, iskorišćavali su me, metretirali, čipali za kosu, vređali, krali mi pare, telefone.

@stefanlazarov Тара во новата епизода зборуваше за своето детство кое го памети како многу лошо. Една од причините за да биде такво е бидејќи трпела булинг во основни училиште, а немала помош од никого. Многу е битно ние како јавни личности да им укажеме на младите дека булингот несмее да се случува и може да остави трајни последици. Не си мангуп ако малтретираш, ниту пак ако омаловаживаш. @Tara Simov ♬ original sound - Stefan Lazarov

- Ja dođem, mama mi da oko 20, 30, 50 evra za užinu, ja kupim slatkiše za ceo razred. To je bilo kao "ova mala ima 50 evra, e sutra ih neće imati" - otkrila je Tara.

- Tako su me maltretirali godinu i po dana i to niko nije video. Ni psiholog, ni pedagog, ja se kod kuće nisam žalila. Na kraj krajeva to je njihov posao da vide da li je dete maltretirano, anksiozno, depresovno - ispičala je Tara u podkastu kod Stefana Lazarova.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.