KOTORSKI VOJNIK IZ IMUĆNE PORODICE: Razvela se od Leke, šutnula tenisera i vratila se svojoj PRVOJ VELIKOJ LJUBAVI! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

ponovo našla mlađeg

KOTORSKI VOJNIK IZ IMUĆNE PORODICE: Razvela se od Leke, šutnula tenisera i vratila se svojoj PRVOJ VELIKOJ LJUBAVI! (FOTO)

Voditeljka Nina Lečić (31) vratila se bivšem dečku (ime i prezime poznati redakciji), s kojim je imala romansu pre udaje za Branislava Lečića, saznaje Kurir!
Objavljeno:

Reč je o 32-godišnjem Kotoraninu, koji je pre dve nedelje viđen s Ninom u jednom beogradskom restoranu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! - On je veoma kulturan, ali i ambiciozan čovek, kome je vojska na prvom mestu. Rodom je iz Kotora i potiče iz imućne porodice. Nina i on su imali veliku ljubav pre nekih osam godina, ne znam zašto su se rastali tada, da li zbog njegove vojske ili nečeg drugog, ali ostali su u korektnim odnosima. Nakon njenog razvoda od Leke češće su se čuli, a on je pre petnaestak dana bio u Beogradu baš zbog Nine. Video sam ih i mogu vam reći da je voditeljka blistala u njegovom društvu! Meni je to izgledalo kao susret iskrenih prijatelja koji jedno drugom još nisu sve rekli - priča za Kurir izvor blizak bivšoj gospođi Lečić.

foto: Damir Dervišagić

On kaže da je crnogorski vojnik posle tog susreta otišao na specijalnu misiju u Afriku.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.