MIROLJUB OPET ŠOKIRA: Šta mislite, šta bi radio sa STARLETAMA? Imaju samo 3 opcije...
Foto: Printskrin

ukinuo bi i rijalitije i marića

MIROLJUB OPET ŠOKIRA: Šta mislite, šta bi radio sa STARLETAMA? Imaju samo 3 opcije...

Kontroverzni doktor Miroljub Petrović zalaže se za obnovu Dušanovog carstva i, kako kaže, u njemu nema rijalitija, već je golotinja dozvoljena samo u spavaćoj sobi
Objavljeno: 15:37h

Doktor nauka Miroljub Petrović, osnivač i direktor Centra za prirodnjačke studije, juče je gostovao u jutarnjem programu televizije Hepi i istakao da bi sponzoruše i starlete trebalo da se ukinu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Starlete ili da se leče ili da se sele ili poč mač - izjavio je bez ustezanja geolog i kreacionista, kako sebe naziva, ovaj kontroverzni doktor.

Petrović svoje stavove bazira na Dušanovom zakoniku i Svetom pismu, a kuče je po ko zna koji put šokirao javnost tvrdnjom da svi koji ne poštuju Dušanov zakonik mogu da se sele, leče ili idu pod mač.

foto: Printscreen/Youtube/Aca

- Preljubočinci, koji ne poštuju instituciju braka, a takvih u Srbiji ima najviše, ovi što vole sa strane, oni isto idu pod mač. Tako da ovih gejeva ima malo, oni su šaka jada, a preljubočinaca ima toliko da bi bilo krvi do kolena - izrićit je bio Miroljub.

Međutim, posebnu pažnju je ipak posvetio popularnom "zanimanju" - starlete i nastavio da ih olajava, a ni voditelj Milomir Marić nije bio pošteđen.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.