MILAN MARIĆ DRASTIČNO SMRŠAO: Glumac skinuo 21 KILOGRAM, evo i KAKO, nešto skroz NEVEROVATNO
Milan Marić, Foto: EPA

OTVORIO DUŠU

MILAN MARIĆ DRASTIČNO SMRŠAO: Glumac skinuo 21 KILOGRAM, evo i KAKO, nešto skroz NEVEROVATNO

Glumac je otkrio i kako mu je pošlo za rukom da za tako kratko vreme izgubi veliki broj kilograma.

Objavljeno:

Milan Marić trenutno je najtraženiji mladi glumac, a isto tako važi i za miljanika žena, međutim, nekada nije mogao da se pohvali svojim izgledom zbog viška kilograma.

On je za potrebe filma u kom je igrao ruskog pisca Sergeja Dovlatova morao da se ugoji 30 kilograma, pa je tada imao čak 103. Ipak, kasnije je zbog glavne uloge u filmu "Toma" morao da smrša 21 kilogram, a otkrio je i kako je to uspeo.

- Promena u kilaži nije samo puko gubljenje kilograma i kupovina novih stvari, već promena u glavi i odnosu prema svom telu. To nije telo na koje si ti navikao, treba ti period adaptacije. Nije samo teško ugojiti se, već i kad mnogo smršaš taj gubitak utiče na tebe - rekao je glumac u tom periodu za Blic.

Milan Marić
foto: Damir Dervišagić

Milan Marić je otkrio i kako mu je pošlo za rukom da za tako kratko vreme izgubi veliki broj kilograma. Kako kaže, nije se pridržavao popularnih dijeta, već je rešenje našao u količini hrane u obrocima, što je upotpunio sa tim što je izbacio jedan obrok.

- Nekada moraš da ustaneš u šest da bi radio, a nekad snimaš celu noć. Uradio sam najprostiju stvar - prepolovio sam obroke. Izbacio sam hleb i sada manje koristim skrob u ishrani. Jedan obrok sam izbacio a druge prepolovio. Za dva meseca je to dalo rezulate - ispričao je glumac i priznao da je pokušao da raznim dijetama dovede liniju do savršenstva, ali bez ikakvog rezultata, a onda je, smislio drugo rešenje:

Milan Marić
foto: Nemanja Nikolić

- Moja dijeta je gladovanje. Posao glumca je takav da mi nemamo ustaljeni bioritam - rekao je tada Milan.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.