OVAKO NEŠTO DOBRO SKORO NISTE ČULI! Puni KLUBOVE i miljenik je ŽENA, a sada je ponovo u CENTRU PAŽNJE
DJ, Foto: Privatna arhiva

hit

OVAKO NEŠTO DOBRO SKORO NISTE ČULI! Puni KLUBOVE i miljenik je ŽENA, a sada je ponovo u CENTRU PAŽNJE

Nedavno se pojavio novi remix koji je toj definiciji dodao potpuno novu dimenziju.

Objavljeno: 13:41h

Progressive House muzika oduvek je bila sinonim za visoko kvalitetni elektronski pravac koji spaja moderne melodične sintisajzere i emotivne vokale sa visoko naprednom produkcijom. No, nedavno se pojavio novi remix koji je toj definiciji dodao potpuno novu dimenziju.

Radi se o remixu pesme "Ravno Polje" domaćeg etno-tribal benda Vartra, koju je remiksovao pančevački DJ i producent Tippstrip.

Nakon, u januaru objavljenog, progressive-house albuma RUSTENDORF, Tippstrip je izbacio novi remix 23. februara 2023. godine, a već je obišao nekoliko klubova u Hrvatskoj i Sloveniji kao i neke od klubova u Beogradu i Pančevu i izazvao neviđeno oduševljenje kod publike u krugovima elektronske muzike zbog unikatnog zvuka koji spaja dva raličita žanra - tradicionalni balkanski etno-tribal zvuk i progressive house beat.

TIPPSTRIP
foto: Nataša Maksimović

Remiskovana verzija ove pesme zadržala je svoj originalni vajb, dok je uz energičan progresivni ritam dobila jedinstveni zvuk koji pomera barijere u muzičkim žanrovima. Vokalistkinja Natalija Ćirković, koja se u poslednje vreme često pridruži Tippstripu za DJ pultom, je takođe svojim izuzetno snažnim i emotivnim vokalima dala ovaj pesmi potpuno novu dimenziju.

Tippstrip je upečatljiv i već poznat publici
Tippstrip je upečatljiv i već poznat publicifoto: Nataša Maksimović

Tippstrip je upečatljiv i već poznat publici po spajanju različitih muzičkih žanrova i live setovima u kojima pušta isključivo svoju muziku - što ga izdvaja na domaćoj elektronskoj sceni. Poslednji nastup Tippstrip-a slušali smo u poznatom beogradskom klubu BenAkiba, a u petak 10. marta 2023. godine imaćemo priliku da čujemo njegov novi dvočasovni set u Zappa Bazi sa bendom Vartra i DJ Tebra, koji će nas takodje iznanaditi novom muzikom, plesačima i vatrenim performansom koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

U svakom slučaju, ovaj energičan remix je izazvao dosta pažnje kod ljubitelja elektronske muzike, te je Tippstrip još jednom potrvrdio svoj autentični pristup muzici. "Ravno Polje" je definitivno jedna od potencijalnih progressive-house hitova koju morate doživeti na velikom razglasu uz premoćni vokal Natalije koja, svaki put, sa Tippstripom izvodi ovu pesmu uživo. Do tada, preporučujemo svim ljubiteljima elektronske muzike da im se ovaj remix nadje u omiljenoj plejlisti.

Link ka pesmi je OVDE.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.