HVALILA POPOVIĆA DA JE ZVER U KREVETU, A SADA UHVAĆENA U HIT IZDANJU: Kao sav normalan svet, UPRTILA SVE SA SOBOM
Pevačica, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

DOMAĆICA

HVALILA POPOVIĆA DA JE ZVER U KREVETU, A SADA UHVAĆENA U HIT IZDANJU: Kao sav normalan svet, UPRTILA SVE SA SOBOM

Znate li ko je?

Objavljeno:

Pevačicu mnogi vole jer je neko ko bez dlake na jeziku govori o raznim temama, a često znaju i da kažu da je ona prava žena iz naroda. Ona je juče uhvaćena kako žuri na snimanje emisije Grand Specijal, a sa sobom je vukla sve što je mogla.

Dve pune torbe garderobe je ponela sa sobom, a nije bilo kavaljera da joj pomognu do studija.

Reč je o Zlati Petrović koja se ponaša kao "sav normalan svet" i nikada nije imala problem da priča sa fotografima koji su je u stopu pratili, bilo da je našminkana ili ne.

Pevačica je neko ko nema dlake na jeziku
Pevačica je neko ko nema dlake na jezikufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, pevačica je neko ko nema dlake na jeziku pa često iznosi detalje iz svog života koje bi mnogi drugi prećutali.

Sve je nosila sama
Sve je nosila samafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Zlata je ovako govorila o bivšem dečku, Saši Popoviću.

- Sale i ja smo bili dve godine zajedno. Mislim da je on tad bio direktor "Zama" i radio je sa "Slatkim grehom". Viđali smo se kad smo bili u prilici, često i kod njega u Novom Sadu. Ma on je bio i ostao predivan. Takav čovek se više ne rađa, majke mi moje. Pored njega sam se osećala kao princeza. On je vatra u krevetu! Jao, šta pričam?! Nikada mi nije bilo bitno da li je u krevetu dobar ili loš. Muškarci me nikada nisu privlačili po tome kakvi su u krevetu. Volela sam njihove osobine, a Sale je pripadao mojoj energiji - izjavila je pevačica za "Kurir Stars" svojevremeno.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.