SVI SU BRUJALI O NJOJ, A ONDA JE NAPUSTILA POSAO: Espreso saznaje zašto više NIJE VODITELJKA, NE KAJE SE
Tijana, Foto: Printscreen Instagram/tintorento

ekskluzivno

SVI SU BRUJALI O NJOJ, A ONDA JE NAPUSTILA POSAO: Espreso saznaje zašto više NIJE VODITELJKA, NE KAJE SE

Za Espreso je progovorila o i svojim bivšim koleginicama.

Objavljeno:

Model Tijana Gajić je na početku otvaranja "Red TV"-a bila i voditeljka emisije "Vremenska dijagnoza". U toj emisiji su voditeljke na simpatičan način gledaocima saopštavale nove vremenske prilike, a Tijanine komentare iz te emisije često su delili tviteraši i njeni "biseri" su se sviđali mnogima.

Tijana više nije voditeljka, ali smo mi uspeli da dođemo do nje kako bismo otkrila da li joj nedostaje ovaj posao pred kamerama.

– Ne nedostaje mi posao voditeljke jer se nisam potpuno pronašla u tome. To je bilo zanimljivo iskustvo iskustvo koje sam želela da isprobam. Neke moje koleginice su se sjajno snašle u tome, ali mene je uvek više privlačio modeling. Moje dve najveće strasti su uvek bile i biće modeling i pisanje. Nakon posla na "Red TV"-u napisala sam knjigu ,,Crna bajka".

Snimala si spotove sa mnogim muzičkim zvezdama, među kojima je i Nucci, koji je u ovom trenutku možda jedan od najpopularnijih muzičkih zvezda među mlađom generacijom. Kako ti se Nucci pokazao na snimanju tog spota? I koliko se on promenio u odnosu na period kada ste snimali taj spot?

– Da, snimala sam dosta spotova. To mi je, zapravo, omiljeni posao. Najviše volim da radim snimanje spotova. Kod Nućija mi se dopalo što svoje modele za spotove gleda potpuno profesionalno i što poštuje njihove granice pred kamerom. Imam lepo mišljenje o njemu. Nismo ostali u kontaktu, tako da ne znam koliko se lično promenio. Jedino što znam jeste da je napredovao u svojoj karijeri i drago mi je zbog toga.

Izuzetno si atraktivna, pa da li više voliš da te gledaju kao atraktivnu devojku ili kao devojku malo luckastu i duhovitu, zbog onih komentara dok si vodila emisiju na Red-u?

– Volim da me gledaju onakvu kakva ja jesam. A ja sam sve to što ste upravo naveli i još mnogo toga. Komentari su dolazili potpuno spontano, ništa nisam planirala. To je jednostavno moj smisao za humor.

U kakvim si odnosima sa Anom Radulović i Ivom Grgurić? Njih dve su takođe pre vodile "Vremensku dijagnozu"...

Ostala je u dobrim odnosima sa Anom
Ostala je u dobrim odnosima sa Anomfoto: Espreso

– Sa Anom Radulović uvek u najboljim odnosima. Nas dve imamo prelepo prijateljstvo puno poštovanja jedna prema drugoj. Ne moramo da se čujemo da bismo znale da jedna drugu poštujemo jer smo jedna drugu podržavale po svim pitanjima i borile se zajedno. Drago mi je što je Ana uspela u svom poslu jer je rođena za to da bude voditeljka, to sam joj rekla na prvoj probi. Predvidela sam i da će uspeti u tome. Sa Ivom nemam nikakav kontakt, niti sam ikada imala.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.