BIVŠEG MUŽA EKSTRA NENE ČESTO GLEDATE NA TV-U: Na VAŽNOJ je funkciji, EVO o kome je reč
Ekstra Nena, Foto: RTS Printscreen

znate ga

BIVŠEG MUŽA EKSTRA NENE ČESTO GLEDATE NA TV-U: Na VAŽNOJ je funkciji, EVO o kome je reč

Bivši muž Ekstra Nene je ovaj moćnik

Objavljeno:

Svake godine, u vreme kada biramo evrovizijskog predstavnika, sa setom se prisetimo minulih dana, ljudi koji su nas predstavljali na velikoj muzičkoj sceni i traga koji su ostavili.

Iako je od tada prošlo trideset godina, mnogima je još u živom sećanju nastup Ekstra Nene koja je, kao poslednja predstavnica Jugoslavije, u Malmeu osvojila 12. mesto sa kompozicijom „Ljubim te pesmama“.

Možda i više od same pesme pamti se njena elegantna pojava u svetlucavoj haljini sa potpisom Verice Rakočević.

Snežana Berić, poznatija kao Ekstra Nena, rođena je pre 63 godine, ali i danas izgleda podjednako lepo kao u vreme najveće popularnosti. Sviđala se mnogima, a njoj je samo jedan muškarac uspeo da „ukrade srce“. Reč je o Miroljubu Jevtiću, za koga se udala 2009. godine, posle samo osam dana poznanstva.

‒ Danas smo se upoznali, za sedam dana ponovo videli, a osmog dana rešili smo da se venčamo. I venčali smo se. Ne mogu sada da kažem da mi se dopala njegova kosa ili visina. Ne. Jednostavno sam osetila da je to neko sa kim vredi provesti život ‒ govorila je o svom izabraniku, doktoru nauka iz oblasti saobraćaja i profesoru na Univerzitetu, koji je u to vreme bio na funkciji zamenika direktora Železnica Srbije.

Miroljub Jevtić
foto: N1 printscreen

Ipak, ljubavna priča nije potrajala. Završila se brzo, kao što je i počela, uz šturu izjavu o nepodudaranju stavova.

I pored lošeg bračnog iskustva, lepa pevačica je pre nekoliko godina priznala da od ljubavi ne beži, ali je i otkrila kakav muškarac može da je osvoji:

‒ Ova takozvana čelična ledi je previše emotivna da bi svakom davala znak da igra može da počne. Daleko sam od čelika u emotivnim odnosima, a ovakvim ženama trebaju ostvareni, emotivni, odani, duhoviti, iskreni i posvećeni partneri. Takvi muškarci se ne boje istine i prilaze samo kada konkretno znaju šta žele. Druge i ne primećujem u tom smislu.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.