MILICA TODOROVIĆ JASNO REKLA ŠTA MISLI O STRUGARU: Pevačici ovo TEŠKO PADA, a zbog ovoga joj se RASPLAKALA MAJKA
Milica Todorović, Foto: Damir Dervišagić

emotivno

MILICA TODOROVIĆ JASNO REKLA ŠTA MISLI O STRUGARU: Pevačici ovo TEŠKO PADA, a zbog ovoga joj se RASPLAKALA MAJKA

Pevačica je ovako prokomentarisala svoju bivšu ljubav.

Objavljeno:

Pevačica Milica Todorović prvi put je nakon raskida progovorila o bivšem, glumcu Petru Strugaru, a zatim svojim rečima rasplakala majku.

Ona se na početku razgovora prvo prisetila svojih početaka na estradi te otkrila da je bila veoma stidljiva i povučena.

- Ja sam pobedila sa 14 i po godina, nepunih 15. Kad sam ušla u ovu zgradu na snimanja Zvetda Granda želela sam samo da pevam. Ja sam pre bila stidljiva, a sad ne možete da me zaustavite. Volim i balade, vilim i brže pesme. Sad bih snimala nešto brzo, bržeg ritma - rekla je Milica, pa se setila i svojih kolega sa kojima je snimila duete.

- Ja Dekija jako volim, družimo se. On je sjajan tip. Iskreno, bitno je da se meni i Dejanu dopada pesma. Ja sam više očekivala, a Dejan je prezadovoljan. Nisam zadovoljna kako je pesma prošla, specifična je - kaže Todorovićeva, pa progovorila o saradnji sa Eminom Jahović na pesmi ''Limunada''.

- Emina je jako talentovana, ima inspiraciju, ja to nikad nisam imala. Jako sam samokritična. Retko kad snimam, retko kad izbacujem. Dejan je bio inicijator, on me je zvao - poručila je Milica.

Pevačica je onda javno iznela kakvo mišljenje ima o Petru Strugaru, pa emotivnom izjavom o svojoj porodici rasplakala svoju majku i voditeljku.

- Nemam ništa protiv konja i Pere Strugara, on je super dečko. Patim posle raskida, plačem, zovem prijatelje, mamu... To brzo prođe. Teško mi padaju rastanci i odvajanja, to me prodrma. Zato se sada ne odvajam od mame, jer sam mlada otišla od kuće. Sa tatom sam na video kolu. Što više vremena gledam sa provodim s njima, život je kratak. Mama mi se rasplakala, sad ćemo i mi da se rasplačemo - rekla je Milica, a onda se i voditeljka rasplakala u emisiji "Premijera vikend specijal".

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/TV Pink/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.