LJUBAVNICA MIROSLAVA ILIĆA OBJAVILA HITNE VESTI: Čeka se njegova REAKCIJA, moraće da se oglasi
Mirjana Antonović i Miroslav Ilić, Foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković

neočekivano

LJUBAVNICA MIROSLAVA ILIĆA OBJAVILA HITNE VESTI: Čeka se njegova REAKCIJA, moraće da se oglasi

Vanbračni sin Miroslava Ilića postao tata - pišu mediji

Objavljeno: 15:24h

Vest da je vanbračni sin Miroslava Ilića postao tata raširila se po portalima širom zemlje, a za sve je zaslužna Mirjana Antonović, nekadašnja ljubavnica "Slavuja iz Mrčajevaca".

Mira je, pre par dana sa prijateljima na Facebooku podelila svoju estetsku promenu, tačnije ofarbala se u plavo, dok je istom objavom najavila povratak u Srbiju, zbog čega su se mnogi, koji prate njenu i Ilićevu priču, vrlo obradovali i ponadali novom prljavom vešu pevača narodne muzike.

Uprkos tome što je do tančina ona isplanirala putovanje i očigledno se za tu namenu odlučila na promenu boje kose, čini se da će Mirjana sa dolaskom u domovinu ipak malo pričekati, a sve zbog divnih dešavanja u životu njenog naslednika, doktora Devina Antonovića.

Naime, vanbračni sin Miroslava Ilića i njegova izabranica postali su roditelji ćerkice, kojoj su dali ime Eva Medison, a svi članovi porodice presrećni su zbog prinove.

Mira, kao baka, posebno je ponosna, a svoj ponos u vidu par rečenica i fotografija babyshowera podelila je sa pratiocima na društvenim mrežama.

Mirjana Antonović se oglasila
Mirjana Antonović se oglasilafoto: Facebook printscreen/Mirjana Antonović

- Jedno divno izneneđenje za vas! Pogodite ko će biti tata? Devin, i svi smo van sebe od sreće, što je Devin dobio ćerku. A ja sam dobila snaju i unuku. Zove se Eva Medison - napisala je Antonovićeva.

Na slikama se moglo videti kako je slavlje povodom dolaska princeze proteklo, mnogi su se po prvi put mogli uveriti koliko joj je snaja lepa, a bilo je i onih koji su se zapitali hoće li zbog rođenja unuke Miroslavljevo srce konačno omekšati.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.