KARLEUŠA NIKAD OŠTRIJA: Udarila na RTS, posle ovih reči SRBIJA će biti frapirana
Jelena Karleuša, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

oglasila se

KARLEUŠA NIKAD OŠTRIJA: Udarila na RTS, posle ovih reči SRBIJA će biti frapirana

Nije ga štedela.

Objavljeno:

Jeleni Karleuši se ne dopada izbor Luka Bleka za srpskog predstavnika na Evroviziji, te je na Instagramu osula paljbu po njemu.

„Crni luk koji je pobedio nije ubo ton u du*e (fin dečko, nije kriv, ali niko ga se neće sećati za dva meseca. Tačka. Ovo je surov posao, ne bajka za osetljivu decu pa da mora da se pazi na njihova osećanja. Ko je razmišljao o Zejni i Džipsiju i njihovim osećanjima diskriminacije, nepravde, nemoći? Niko)“, započela je Karleuša i dodala:

„Crni Luk je na silu pokušao da bude trip i art i da strancima proda njihovu foru, a sve ukupno je bilo samo jeftini krindž pokušaj. Mi ne možemo da prodajemo tu vrstu muzike i tripa strancima jer će oni uvek biti bolji u tome od nas jer su u toj muzici prirodni i bolji. Sem ako nisi talentovan kao Džipsi, a Crni Luk nije. Da se razumemo, ja volim crni luk, ali ne u voćnom miksu.

Karleuša brutalno isprozivala Luka Bleka
Karleuša brutalno isprozivala Luka Blekafoto: Instagram printscreen/karleusastar

„Jedna poruka i za LGBT zajednicu koja je hajpovala Crnog Luka sinoć… Tako ste hajpovali i Hurricane prošle godine pa je bilo šta? Za kraj… Neću da dolivam ulje na vatru, ali… Ipak hoću. White supremacy mora da prestane. Džipsi i Zejna imaju sva prava da kažu da je ono sinoć bila brutalna diskirminacija od strane belog žirija. I jeste“, zaključila je Karleuša.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Nova S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.