PRELEPE VESTI U DOMU OMILJENOG TURSKOG GLUMCA: Svi čestitaju
Burak Ozčivit, Foto: Youtube printscreen/Sulejman Veličanstveni

divno

PRELEPE VESTI U DOMU OMILJENOG TURSKOG GLUMCA: Svi čestitaju

Turski glumci Burak Ozčivit i Fahrije Evdžen ponovo u ulozi roditelja

Objavljeno: 10:22h

Burak Ozčivit i Fahrije Evdžen, glumci popularnih televizijskih serija, prošle godine obradovali su svoje fanove vešžu da će se ponovo ostavriti kao roditelji. Sad, kako prenose turski mediji.

Fanove turskih glumaca Buraka Ozčivita i Fahrije Evdžen obradovala je vest da par čeka drugo dete.

Od tada je Fahrije Evdžen objavila tek nekoliko fotografija na kojima se vidi trudnički stomak, dok zvezde najgledanijih turskih televizijskih serija nisu krile zadovoljstvo što će proširiti svoju porodicu.

Iako nisu otkrivali puno detalja, a kako Fahrije već neki period nije aktivna na Instagramu, mnogi su se zapitali da li je beba možda stigla?

Kako pišu turski mediji, Fahrije se najverovatnije porodila još u januaru, a par je ponovno dobio sina kojeg su nazvali Kerem. Ime dolazi iz arapskog jezika, a ima zanimljivo značenje: “velikodušnost” i “plemenitost”

Burak i Fahrije uslikani su kako izlaze iz porodilišta noseći bebu u nosiljci, a okupljenim paparacima otkrili su da je sve prošlo u najboljem redu, prenosi Story.hr.

- Porođaj je prošao veoma dobro. Kerem izgleda kao Karan kada je bio beba. Neka Bog da ovakvu sreću svima koji to žele - naglasilo je tom prilikom glumački par.

Burak je potom dodao kako je Karan ponosni stariji brat koji jedva dočekao da beba stigne.

- Karanova reakcija je bila neveroatna, jedva ga je dočekao. Iskreno, iznenadio nas je - otkrio je turski glumac i ponosni tata.

Ovaj glumački par ima starijeg sina Karana koji je rođen 2019. godine. Glumci su se upoznali još 2013. na snimanju serije “Dnevnik ljubavi”.

Ubrzo su uplovili u vezu, a venčali su se 2017. godine, uz romantičuj ceremoniju u Turskoj koja je okupila najveće zvezde njihove javne scene.

Burak Ozčivit, našoj publici najpoznatiji po ulozi Bali bega u seriji “Sulejman Veličanstveni”, a Fahrije Evdžen iz popularne iz serije “Kad lišće pada”.

Par je često na meti tračeva, a često se pisalo i da je Burak bio neveran što je par uvek ignorisao ili demantovao sa osmehom. Prošle godine, nakon što se saznalo da je Fahrije ponovno u drugom stanju, opet se pisalo kako se par rastaje, kao i da je glumica napustila njihov dom.

Bonus video:

01:57

MARIJA I MARKO BULAT PONOVO ZAJEDNO! OGLASILI SE ZA ESPRESO POSLE SKANDALA: Iskreno o svemu, privatnost na tacni

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.