ŽENU MILOŠA TIMOTIJEVIĆA NISMO IMALI PRILIKE DA VIĐAMO: Vatrena brineta OPKOLILA je glumčevo srce
Miloš Timotijević, Foto: Nemanja Nikolić

lep par

ŽENU MILOŠA TIMOTIJEVIĆA NISMO IMALI PRILIKE DA VIĐAMO: Vatrena brineta OPKOLILA je glumčevo srce

Druga supruga Miloša Timotijevića ima bezgranično poverenje u glumca

Objavljeno:

Domaća javnost ostala je u šoku kada je saznala da je druga supruga Miloša Timotijevića, prelepa Tijana Simić ušla u život glumca koji je tada još uvek bio oženjen Dunjom Galić.

Dodatno iznenađenje usledilo je kada se saznalo da je šarmantna brineta, koja dugi niz godina živi u Portugalu, odlučila da se dramskom umetniku zakune na večnu ljubav pred matičarem, što se dogodilo u oktobru prošle godine neposredno nakon njegovog razvoda.

Fotografije svadbenog veselja posvedočile su vanserijskoj lepoti kojom druga supruga Miloša Timotijevića može da se pohvali, istovremeno se ispostavilo da su slike jedinstveni dokaz u očima javnosti da je to između glumca i njegove izabranice bezuslovna ljubav.

Miloš Timotijević
foto: Instagram printscreen/milosdtimotijevicofficial

I dok su mnogi u prethodnim mesecima očekivali da je ono naredno što će čuti vezano za Tijaninu trudnoću, na Instagramu se pojavila jedna fotografija koja je pratioce umetnika na tren zbunila i navela ih da pomisle da je ljubavi došao kraj, a sve zbog toga što Timotijević na slici pozira u zagrljaju koleginice Marije Bergam.

Na tren su mnogi ovo shvatili kao znak preljube, ipak mali osvrt na seriju Senke nad Balkanom dao je nešto drugačiji zaključak.

Naime, kolege su se u prisnom odnosu našle prilikom snimanja pomenutog projekta, a tada je nastala i slika o kojoj se toliko priča.

Miloš i Marija su zapravo odlični prijatelja. Oboje su tek ušli u druge brakove, a zajedničko im je i to što su život promenili iz korena i krenuli ispočetka.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.