POD MAČ, BATO! Miroljub Petrović KONAČNO OBJASNIO SVE! I šta je 555-333, i da li mrzi gejeve, i šta je poručio Đokoviću! (VIDEO)
Foto: Prointskrin/Youtube

O NJEMU PRIČA CELA SRBIJA!

POD MAČ, BATO! Miroljub Petrović KONAČNO OBJASNIO SVE! I šta je 555-333, i da li mrzi gejeve, i šta je poručio Đokoviću! (VIDEO)

U roku od samo nekoliko dana, nema osobe u Srbiji koja nije čula za Miroljuba Petrovića ili bar za rečenicu "Pod mač, bato!"
Objavljeno: 10:58h

Legendarni Miroljub Petrović bio je gost juče kod Ognjena Amidžića i pojasnio sve ono o čemu je pričao pre samo nekoliko nedelja u intervjuu koji je pogledala cela Srbija na Jutjubu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Bilo je tu svega: od muško-ženskih odnosa, preko Novaka i Jelene Đoković, pa do homoseksualizma.

Kad je u pitanju odnos prema ženama, Miroljub je objasnio da postoje razne vrste milovanja žene:

- Sad je ispalo tamo ono kao zvizni je preko ustiju, ali ja sam za to da kad mene ljudi pitaju kako ti to, ja im kažem: "Vidi, ja moju ženu samo milujem, ali postoji i neprijatno milovanje. Kad je pomilujem pogledom, na primer, ona nešto priča, filozofira, ja je pogledam, napravim facu, to je to neprijatno milovanje, ona shvati koliko ima sati. E sad, tu moram od Novaka da skidam fazone, kad su tu drugi ljudi, ja ću da se smeškam, isto kao Novak, ali posle kući..."

Objasnio je i kako blogerka Zorannah može i treba da se uda:

- Evo, sad ova devojka hoće da se uda. Primera radi, ja kad sam bio kod mog strica u Crnoj Gori i poveo sam svoju ćerku od 12 godina sa sobom i skupili se svi tamo, ona gleda... I sad vide oni - pametna devojka. Kaže moj stric kad je video: "Viđi da ti kažem ovako, kad budeš napunila 18 godina, vidiš ođe ispred kuće, tu ćemo da napravimo dvoboj, tu će da dođu momci i najbolji će tebe da oženi, ali viđi da bi učestvovao u dvoboju, mora dve stvari da ispuni. Mora aždaju da uhvati i konja da preskoči, znači pazi kakvi kriterijumi".

Nema tu da ona ide po diskotekama, da se zabavlja, da traži, mora da bude vitez...vojvoda!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.