JAVNOST GA JE UPOZNALA KAO PRVOG SRPSKOG PEVAČA HERMAFRODITA: Šminka se, voli da se SKIDA a evo kako IZGLEDA
Filarri, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

zanimljivo

JAVNOST GA JE UPOZNALA KAO PRVOG SRPSKOG PEVAČA HERMAFRODITA: Šminka se, voli da se SKIDA a evo kako IZGLEDA

Kao i svake godine ovo prestižno takmičenje je jedna od omiljenih tema u vreme održavanja.

Objavljeno: 11:19h

Srpski influenser i pevač Filip, koji je poznatiji kao Filarri, sinoć je, u drugoj polufinalnoj večeri, prošao u finale na muzičkom takmičenju "Pesma za Evroviziju 2023" sa numerom "Posle mene".

Umetničko ime, kako je jednom prilikom otkrio, nije Italijanskog porekla kako mnogi misle, već je u pitanju samo akronim imena i prezimena, a javnost ga je upamtila kao prvog srpskog "pevača hermafrodita", zbog njegovog ekscentričnog izgleda, koji i sam pevač naziva androginim.

Zbog specifičnog stila, pevač nailazi na dosta burne komentare, pogotovo na društvenoj mreži TikTok, gde je veoma aktivan i popularan.

Iako mnogi pretpostavljaju da je Filarri više puta posećivao estetskog hirurga, pevač je priznao da se nikada nije podvrgao plastičnim operacijama i da mu je vrlo interesantno to što konstantno dobija pitanja vezana za estetsku hirurgiju lica.

Takođe, jedan je od prvih muških influensera u našoj zemlji koji se proslavio šminkajući se ispred kamere, a što se "Pesme za Evroviziju" tiče, Filarri je sve vreme najavljivao pravi spektakl:

- Biće plesači, scenografija, super produkcija i led ekrani… Ovde se vodi računa o celoj koreografiji, izlasku na scenu… Biće zahtevnija koreografija, pevaću uživo, što zahteva dodatne pripreme i trud. Imali smo već prvu probu i kako do tada nisam tako celokupan nastup izveo, deluje mi da će biti super i zadovoljan sam što se tiče prve probe - istakao je mladi pevač nedavno.

Iako mnogi pretpostavljaju da je Filarri više puta posećivao estetskog hirurga, pevač je priznao da se nikada nije podvrgao plastičnim operacijama
Iako mnogi pretpostavljaju da je Filarri više puta posećivao estetskog hirurga, pevač je priznao da se nikada nije podvrgao plastičnim operacijamafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Bonus video:

00:51

BARBARA BOBAK SE OGLASILA ZA ESPRESO NAKON AFERE SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Pevačica sve priznala

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.