OVO SU FINALISTI PESME ZA EVROVIZIJU 2023.: Evo ko je PROŠAO DALJE, a ko NE IDE U LIVERPUL
Finalisti, Foto: Printskrin/RTS

svaka čast

OVO SU FINALISTI PESME ZA EVROVIZIJU 2023.: Evo ko je PROŠAO DALJE, a ko NE IDE U LIVERPUL

Glasanje je završeno, a publika i žiri su glasali za ovih 8 kompozicija koje idu dalje u finale i samim tim se takmiče za odlazak u Liverpul gde se ove godine održava Evrovizija

Objavljeno: 00:16h

Drugo polufinale muzičkog takmičenja "Pesma za Evroviziju 2023", na kojem je nastupilo 16 izvođača, a osam prošlo u finale, održalo se večeras od 21 čas.

Nakon glasašnja publike i žirija, voditelji Dragana Kosjerina i Milan Marić saopšili su ko je prošao u veliko finale, koje se održava u subotu: Frajle, Nadia, Filari, Gift, Hurricane, Džipsi, Zejna i Duo Grand.

Ovogodišnja Evrovizija održaće se u Liverpulu u velikoj Britaniji 9., 11. i 13. maja, a sinoć je, podsetimo, svoj plasman u finale obezbedilo osam učesnika "Pesme za Evroviziju": Stefan Shy, Princ od Vranja, CHEGI & Braća Bluz bend, Boris Subotić, Luka Blek, Filip Baloš, Nađa i Emphaty Soul Project, koji će se, zajedno sa večerašnjim finalistima, boriti za odlazak na veliko takmičenje.

Finalisti pesme za Evroviziju
Finalisti pesme za Evrovizijufoto: Printskrin/RTS

Podsetimo, publika i stručni žiri odlučuje ko će biti predstavnik Srbije na "Evroviziji" glasovima u odnosu 50:50, a sav prihod od poslatih SMS poruka od strane gledalaca biće doniran u dobrotvorne svrhe, za nabavku aparata za Dom zdravlja u opštini Bojnik.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.