TUGA U DOMU ZVEZDE GRANDA! Pevač se OGLASIO POTRESNOM PORUKOM
Milan Dinčić Dinča, Foto: Damir Dervišagić

POTRESNO

TUGA U DOMU ZVEZDE GRANDA! Pevač se OGLASIO POTRESNOM PORUKOM

"Blažen je put kojim danas ideš, dušo, jer ti je pripremljeno mesto pokoja."

Objavljeno:

Nekadašnji učesnik „Zvezda GrandaMilan Dinčić Dinča objavio je potresne vesti iz porodičnog doma tačnije da mu je preminula baka za koju je mnogo bio vezan.

- Blažen je put kojim danas ideš, dušo, jer ti je pripremljeno mesto pokoja. Večnaja pamjat mojoj baki Stanki, hvala ti za sve što jesam - napisao je Dinčič.

Usledili su brojni komentari podrške na društvenim mrežama.

Podsetimo, pevač Milan Dinčić Dinča proslavio se učešćem u "Zvezdama Granda" ali poslednjih godina i nije toliko prisutan u medijima. Njegova supruga Jelena Sekulović je nedavno otkrila kako provode vreme.

- Kako smo postali roditelji i kako smo kafiće zamenili za igraonice i parkove i počeli da se družimo samo sa ljudima koji imaju decu, primetili smo da nam kod nekih drugih vrtića smeta i cena ali i način usluge. Onda smo prosto rekli zašto ne bismo mi otvorili mesto na kojem će da bude sve onako kako mi želimo. Tu mislim i na finansije ali i na neke školice i druge aktivnosti. Prijatelji su nas podržali u tome s obzirom da znaju koliko dobro čuvamo decu i tako je sve počelo. Dali su nam vetar u leđa jer od samog starta imamo mnogo upisane dece – rekla je Dinčina supruga za "Grand".

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Esperso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.