PRVO OGLAŠANJE SEKE ALEKSIĆ O ZABRANI SRPSKIH PEVAČA U HRVATSKOJ: Evo šta je pevačica PORUČILA
Seka Aleksić, Foto: Tamara Trajković

iskrena

PRVO OGLAŠANJE SEKE ALEKSIĆ O ZABRANI SRPSKIH PEVAČA U HRVATSKOJ: Evo šta je pevačica PORUČILA

Ovu odluku o zabrani izvođenja narodne muzike u Puli doneo je gradonačelnik ovog grada

Objavljeno:

Pevačica Seka Aleksić je prokomentarisala nedavnu zabranu koncerta izvođača narodne muzike koji je trebalo da bude održan u Puli.

Ovu odluku o zabrani izvođenja narodne muzike u Puli doneo je gradonačelnik ovog grada, a Seka Aleksić je iznela svoje mišljenje i viđenje ove situacije.

- To što se po medijima piše, pravi se veća halabuka nego što jeste. Svako ima pravo na svoje mišljenje, a mislim da je to mišljenje izneo neko kao pojedinac, a ne neko ko stoji iza generalno svih ljudi u Hrvatskoj. Mislim da je muzika uvek bila ta koja je spajala ljude, nikada ih nije delila i to je to – kazala je Seka.

Seka Aleksić
foto: Tamara Trajković

Na Dan zaljubljenih Seka je objavila novu pesmu koja je za kratak vremenski period postala veoma slušana. O uspehu ove pesme Seka kaže da je ovo prva koju je radila sa Draganom Brajović Brajom posle desetogodišnje pauze.

Seka Aleksić
foto: Tamara Trajković

- Desilo se da sam posle toliko godina ponovo ostvarila saradnju sa Brajom. Valjda u karijeri i on i ja možemo sebi da dozvolimo neku pauzu, koja je sigurno bila dobra i za mene i za njega. I sada smo dogovorili ponovo saradnju. Braja je napisao prvu pesmu posle pauze od 10 godina, ali napisaće još tri, četiri pesme sigurno. Sledeću koju piše je balada i jedva čekam da čujete. On je napisao i pesmu “Poslednji let” kojom ja i danas, posle toliko godina, započinjem i završavam svaki nastup. Ta pesma će ostati duboko urezana – izjavila je ona.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.