RADE VASIĆ HITNO HOSPITALIZOVAN! Isplivale fotografije IZ BOLNICE, sve se desilo nakon što su SINOVI PROMENILI POL
Rade Vasić sa porodicom, Foto: Antonio Ahel/ATAimages

zdravlje

RADE VASIĆ HITNO HOSPITALIZOVAN! Isplivale fotografije IZ BOLNICE, sve se desilo nakon što su SINOVI PROMENILI POL

Ovo su detalji.

Objavljeno: 10:52h

Bivši rijaliti igrač Rade Vasić, otac Mike i Gibe Vasića, koji su nedavno promenili pol, završio je u bolnici odakle se sad i oglasio.

Naime, Rade je na Fejsbuku objavio fotografiju iz bolničke sobe, ali nije otkrivao sa kojim zdravstvenim problemom se suočio.

Objavio je nekoliko fotografija iz bolničkog kreveta, što je zabrinulo mnoge, međutim, na jednoj od objavljenih Rade je usliako selfi na kojem pravi neobičan izraz face, što znači da mu i nije toliko loše.

Rade Vasić u bolnici
Rade Vasić u bolnicifoto: prentscreen/instagram/Rade Rada Vasic

Inače, u medijima je odjeknula vest da su bivši rijaliti učesnici promenili pol, te da se sada zovu Ivana i Ana Nikolić. Međutim, njihov otac demantovao je te navode.

Hospitalizovan Rade Vasić
Hospitalizovan Rade Vasićfoto: prentscreen/instagram/Rade Rada Vasic

- Ljudi mogu svašta da pričaju i nek pričaju. Ja nikome ne mogu da zatvorim usta. Mi vredimo onoliko koliko narod priča o nama. Nemam šta da kažem, ja znam šta je istina. Giba i Mika su muškarci, te priče smešta selo zbog ljubomore. Neki majmun, neki naš neprijatelj i dušman. Ja sam Vasić, nas svi znaju širom sveta. Moji sinovi su sad kod nas u kući, krajem meseca idu u Nemačku na posao. Niko se od njih nije venčao, daleko od toga da su oni postali žene, taman posla. Mi jesmo bili na venčanju u opštini, svi smo bili, ali to nije imalo veze s Gibom i Mikom. Oni su tamo bili kao muškarci, poslaću vam slike kad izađem iz bolnice. Kakva Ivana, kakva Ana? Tad se venčavala od moje svastike ćerka, kakva moja deca. Te devojke s perikama su naše rođake, nisu Giba i Mika - rekao je Rade za Kurir.

Bonus video:

00:51

BARBARA BOBAK SE OGLASILA ZA ESPRESO NAKON AFERE SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Pevačica sve priznala

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.